Tudtad, hogy a Honeybeast is egy startup?

megjelenés:
2022-09-06 14:52:51

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 449

A startup a bátorságról és az önmagunkba vetett hitről szól, ahogy a Honeybeast legújabb dala is, amelyhez egy animációs klipet is készítettek mesterséges intelligencia felhasználásával.


A videó megalkotásába Tarján Zsófi is együttműködött művészeti vezetőként

 


A Honeybeast ismét érzékenyen reagál a valóságra, legújabb dalában a startup szellemiségét a túlélést biztosító erőként definiálja. „A mai világban csak úgy lehet megélni, ha megbízol magadban, és áthidalod azokat az időszakokat, amikor semmit sem érzel jónak. Akaraterő és bátorság kell ahhoz, hogy valami újba kezdjünk bele, amiből aztán siker lehet. 


Ez a startup, és ebben az értelemben a Honeybeast is egy ilyen vállalkozás, hiszen anno kezdő zenekarként csak az álmaink és az önmagunkba vetett hitünk volt meg.



Aztán jöttek a nehézségek, a buktatók, amiket áthidaltunk, és ezt követően jöttek meg a lehetőségek: A Dal, a Gold Rercord, a rádiós játszások és a nagyszínpados fellépések. Erről a hullámzásról éneklek itt, a félelmek melletti hitről és önbizalomról.” – fejti ki Zsófi, aki a dalhoz készült videó vizuális megalkotásában is aktív szerepet vállalt.



A Honeybeast dalszövegei itt.






„Animációs kollázsklip készült a dalhoz, amelyhez megadtam azokat a támpontokat, amikkel a legjobban ki tudtuk fejezni a dal mondanivalóját. 



Ez az első AI technológiával (mesterséges intelligenciával) készült videónk.



Izgalmas kaland volt számunkra az alkotás folyamata, hiszen csak meg kellett adni egy hangulatot, egy színt és az egész klip a szerint programozódott.”  






Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i