Puskás Peti nélkül forgott le a The Biebers legfrissebb videóklipje

megjelenés:
2022-09-20 16:22:50

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 363

Alig ért véget a fesztiválszezon, de már meg is érkezett The Biebers legfrissebb dala, a Nem Lesz Másik. 


A soha vissza nem térő pillanatokról szóló számot a zenekar frontemberének, Puskás Petinek tapasztalatai ihlették. 

 

The Biebers dalszövegek itt.

 

 

Egy évvel ezelőtt új fejezet kezdődött el a The Biebers életében, hiszen a srácok egy tőlük nem megszokott zenei stílusirányzat felé indultak el.


A Későn Érkezem, a Mást Nem és az Első Évad számokat már az elektronikus műfaj jellemzi, ráadásul Puskás Peti és Ekanem Bálint mellett a banda alapítója, zeneszerzője, producere, Puskás Dani is közreműködött a felvételeken énekesként. A legfrissebb, Nem Lesz Másik című dalukat ismét hárman együtt adják elő.

 

„Néhány éve még megállás nélkül pörögtem, esélyt sem adtam magamnak arra, hogy néha megálljak és átgondoljam, mi szerepel a prioritási listám élén” – vallja be a The Biebers frontembere, Puskás Peti. 


Azt sugallják mindenhol, hogy teljesítsünk a lehető legjobban 


A legfontosabbról felfelejtkezünk közben. Hogy azokkal legyünk, akik a legközelebb állnak hozzánk. Pedig a családunkkal és a barátainkkal töltött minőségi idő pótolhatatlan, valamint önmagunk fejlesztésével is foglalkoznunk kell.


Azok a pillanatok, amelyeket elmulasztottunk, sosem térnek vissza. Erről szól a Nem Lesz Másik” - mondja az X-Faktor 11. évadának mentora, aki éppen gőzerővel dolgozik a zenekar új lemezén testvérével együtt. A Nem Lesz Másik zenéjét Danival szerezték, a dalszöveget pedig Bánki Benivel közösen jegyzik. 

 

A számhoz készült klipet Kelemen Barnabás rendezte, amelyben egy meseszerűen induló párkapcsolat bukását nézhetjük végig - intim jelenetekkel fűszerezve - Nagy Lili és Rádli Bence főszereplésében. A The Biebers tagjai azonban nem bukkannak fel a videóban, mivel szerették volna, ha ezúttal a videó története kerülhetne a középpontba.

 




 

 Fotó: The Biebers hivaalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i