Takács Dorina (Дeva) & Ola•Ana performansz / Anna Amélie / zenés portrébeszélgetés

megjelenés:
2022-09-25 10:55:57

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 293

Az A38 hajó közleménye.


Az előző alkalommal a videóklipek és a zene kapcsolatát vizsgáltuk, most azonban két tehetséges művész szemüvegén keresztül egy olyan izgalmas performansznak lehettek részesei a Zene x Látvány estünkön, amilyet még garantáltan nem láttatok!

 

De hogy mi is ez?

 

Velünk lesz egy igazán sokoldalú alkotó, Oláh Anna, aki nem csak a gyönyörű Anna Amélie táskák és ruhadarabok tervezője, hanem festőművész is, és grafikákat is készít. Hegyi Dóri (OHNODY) másik vendége Takács Dorina, avagy Дeva lesz, aki tavaly az Európai Unió Music Moves Europe-díjának egyik díjazottja volt, és kétségkívül a mai magyar zene egyik legizgalmasabb, legprogresszívabb alakja. 

A velük való beszélgetés előtt a két művész közös performanszának is szem- és fültanúi lehetnek a nézők, hiszen Дeva zenei aláfestésére Oláh Anna élőben fog festeni. Ezzel egy olyan élményt hoznak majd létre, mely teljesen egyedi és megismételhetetlen. Tartsatok velünk!

 

Házigazda: Hegyi Dóri (OHNODY)

 

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre. 

 

Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.


Дeva dalszövegei itt.


Facebook esemény itt.


Részletek itt.





Fotó: A38 hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i