Duplázik a Kispál és a Borz a Budapest Parkban

megjelenés:
2022-10-10 11:18:10

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 360

Öt nap alatt lett telt házas a Budapest Parkos koncertjük, ezért ráadásnapot tart a Kispál és a Borz. 

 


A május 12-re meghirdetett koncertjük lett volna az egyetlen 2023-ban Magyarországon, ám a hatalmas érdeklődés és a Budapest Park történetének leggyorsabb telt háza (5 nap és 5 óra alatt kelt el az összes jegy) után úgy döntött a zenekar, hogy másnap is színpadra állnak. 


KISPÁL ÉS A BORZ DALSZÖVEGEK ITT.

 

„Elképedve láttuk, hogy alig több, mint öt nap alatt elfogytak a jegyek a Budapest Parkos koncertünkre, ami abszolút rekord a hely történetében, köszönjük nektek!!! Ez az óriási érdeklődés azt mutatja, hogy sokan lehetnek még, akik megnéznék a Kispál és a Borzot jövőre, ezért úgy döntöttünk, hogy ráadásnapot tartunk ugyanott, 2023 május 13-án, szombaton.” – írta közösségi oldalán a Kispál és a Borz.

 

A ráadásnappal újabb esélyhez jutnak azok, akik nem voltak elég gyorsak, és lemaradtak az első koncert belépőiről. Ugyanakkor ezúttal sem érdemes sokáig halogatni a vásárlást, ugyanis harmadik koncertet biztosan nem ad a zenekar. 


A május 13-i eseményre már elindult a jegyértékesítés. 


További részletek a koncertről itt.

 

A zenekar folytatja az új dalok írását, a műhelymunkát és a stúdiófelvételeket


A Budapest Parkos koncertek a tizenegyedik Kispál és a Borz-album lemezbemutatói is lesznek. 


„Azon vagyunk, hogy tavasszal egy izgalmas és szerethető lemezt adjunk ki – mi, sok szeretettel, nektek.” – írták még szeptemberben. Persze aki a régi nagy slágerekért jön a Parkba, az sem fog csalódottan távozni.
 

 

Jegyek

Facebook esemény

 

 

Fotók: Kispál és a Borz hivatalos/Máté Péter

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i