A frissen díjat nyert Sisi újabb szintet lépett

megjelenés:
2022-10-23 22:30:47

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 695

Alig másfél éve tűnt fel a hiphop zenei színen Sisi, máris lehengerelte a hallgatóságot, múlt héten pedig a Magyar Klipszemle neki ítélte oda a legjobb performanszerért járó díját. A különc rapperlány most egy újabb, frappáns szófordulatokkal és mélyen pulzáló beatekkel tarkított trackkel ültet fel az érzelmi ringlispílre - itt a mámoros „Manifesto”!




 

„A „Manifesto” alakulása közben, csak azt tudtam, hogy alkotni akarok valami újat és inspirálót, miközben igyekeztem egy bizonyos harmóniát létrehozni a zenei káoszban” – meséli új zenéje hátterét Sisi, akinek különös szókombinációt felhasználó és szokatlan vizualitású „Kezeket fel” című felvételét idén 644 klipből válogatták a nyertesek közé az idei, hatodik Magyar Klipszemlén.




 

Az eddig megjelent három szerzemény: a közönségkedvenc „Yalla, a „Kezeket fel” vagy a legutóbbi „MagasLow” Sisi eddigi pozitívabb tónusait emelte ki, ám a most debütáló „Manifesto” egészen más, sokkal melankolikusabb hangzásvilágát mutatja be az extravagáns szerzőnek.

 

„A dal leginkább az életem egy megpróbáltatásokkal teli, mégis az egyik legboldogabb időszaka ihlette, tipikusan, amikor az ember úgy érzi, a dolgok nem feltétlenül festenek jól, mégis mer bízni abban, hogy a jövő mást tartogat” – fejti ki Sisi az újdonság születését. "A „Manifesto”-ban az elejétől a végéig bizonyos hangulatok váltják egymást, ezzel reprezentálva a magasabb és mélyebb életszakaszaimat. Azon voltunk produceremmel, Biksi Gáborral, hogy a hallgatókat jó értelemben egy kisebb érzelmi hullámvasúton vigyük végig. Hasonlóan, mint amikor egy rideg közegben az inspiráció egyféle reménysugárként érinti az embert.”

 

A trackhez készült egy színekben, érzetekben váltakozó imázsvideóklip, amiben a rendező, Makk Vata tökéletesen megragadta a zeneszám mélyberántó, mámoros hangulatát.



 

Fotók: Sisi hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i