That’s Rad – Pop-punk sorozatot indít a LongStoryShort!

megjelenés:
2022-10-26 23:30:32

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 204

Az X-Faktorból is ismert LongStoryShort! egy lendületes pop-punk csapat, akiknek céljuk, hogy saját dalaikon túl az egész műfajt ismét népszerűvé tegyék itthon. Ezért indították útjára a That’s Rad c. koncertsorozatot is, ahol a zenekar minden alkalommal két másik bandával lép fel. Az első buli november 18-án lesz az Analog Music Hallban a Felleng és a No Filter társaságában.
A LongStoryShort! srácai számára a pop-punk műfaj jelentette mindig is az egyik legnagyobb inspirációt: a napsütötte, kaliforniai dallamok, a szabadság hajhászása, az energikus dalok, a 2000-es évek bandái, mint a Blink 182 vagy a Sum 41 mind segítettek, hogy rátaláljanak a saját hangzásukra.


„Szeretnék Magyarországon egy pop-punk közösséget építeni, akik koncertekre járnak és újra népszerűvé teszik ezt a zenei stílust itthon is” 
– ezzel a gondolattal vágott neki a Éjjel-nappal Budapest főszereplőjeként is bizonyított Marschall György az X-Faktornak és a LongStoryShort! szereplésének köszönhetően valóban épülni is kezdett egy közösség. Így indult újtára a Lieto Management szervezésében a That’s Rad koncertsorozat is, amely november 18-án debütál az Analog Music Hall-ban.

A koncertsorozat a tervek szerint nemcsak Budapesten kívánja megvetni a lábát, a LongStoryShort! és társzenekarai vidéki klubokba is elviszi a That’s Rad-et, egészestés programot kínálva a pop-punk rajongóinak.

 

Facebook esemény

 

 


 Fotók: LongStoryShort! hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i