Megszületett aZorka legújabb dala

megjelenés:
2022-11-10 09:03:02

napi megtekintések: 4

megtekintések száma: 672

„Az „Estimese” egy pozitív érzelmi hullámról szól, ami időnként rám tör: hogy az életem jól halad, hogy rendben van, ha nem tudok mindent, és hogy szép lassan majd minden elrendeződik körülöttem” – meséli Lackfi Dorottya, művésznevén aZorka debütáló felvételéről, amelytől még a száraz novemberezők is átélhetik újra azt a bizonyos átmulatott éjszaka utáni idilli életérzést!


AZORKA DALSZÖVEGEKET ITT TALÁLSZ.

 

Irodalmi szövegeivel, elégikus témájával tűnik ki aZorka dalszerző-előadó az alterpop alkotók közül, aki 2021 óta szólóprojektjét egyengeti, legutóbb pedig teljességgel lehengerelte a közönséget önelfogadást demonstráló, elbűvölő kiadványával, a „Vízözön”-nel.


 


Az énekesnő legújabb „Estimese” című szerzeményében hasonlóan meglelhetjük az önmegerősítő gondolatokat, amit a neszes csörgődob és dallamos gitár tesz igazán felejthetetlenné:

 

„A részegség hétköznapi értelmén kívül ez a felvétel egy másik jelentéssel is bővült. Az alaphelyzet egy buli utáni hazaérkezés volt, amit aztán asszociáltam egy személyesebb témával. Az „Estimese” egy pozitív érzelmi hullámról szól, ami időnként rám tör: hogy az életem jól halad, hogy rendben van, ha nem tudok mindent, és hogy szép lassan majd minden elrendeződik körülöttem. Generációs dolognak érzem a jövőre vonatkozó szorongást, depresszív gondolatokat, ezért éreztem fontosnak, hogy ennek az ellentétét is megörökítsem, amikor egy időre sikerül élvezni a jelen pillanatot” – osztotta meg gondolatait aZorka az újdonság kapcsán, amelynek produceri munkálatait Doór Mátyás látta el.

 Ez az önfeledtség egy kiegészülő klippel további hangsúlyt kapott: játékos képekkel, mint a kismotorozás, ping pong labda, csillogó nyalóka, Dorka pedig kiemelte a forgatásról, hogy: „Különlegesség, hogy Szombathy Andris sok spontán jelenetet benne hagyott a végleges videóban, mert azt éreztük, ez a fajta őszinteség nagyon jót tesz az összképnek. Nagyon hosszúra nyúlt a forgatás, a fáradtságtól rengeteg röhögőgörcs tört ránk a vége fele.Fotók: aZorka hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i