Zeneszöveg-dalszöveg-lyrics-irigy-hónaljmirigy-barba-negra-2013-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

Irigy Hónaljmirigy koncert a Barba Negrában

megjelenés:
2013-03-18 15:09:49

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 935







Kedvezményes jegyekért: KATT IDE

További koncertinfóért: KATT IDE!



Itt a tavasz, tessék rekeszizomra gyúrni! A decemberi nagyszabású születésnapi koncert után a Barba Negra Music Clubban is megmozgatja a rekeszizmaitok az Irigy Hónaljmirigy.

Az Irigy Hónaljmirigy neve mára már egészen biztos, hogy az önfeledt szórakoztatás védjegyévé vált. Kicsik és nagyok egyaránt élvezik a televíziókban látható műsorokat és a koncerteket is. Szórakoztató őrület, ami 2013. március 23-án a Barba Negrában lesz megtekinthető. Egész estés, színes, szélesvásznú nevetés a ma legnagyobb slágereivel és elmúlt idők kultikus szerzeményeinek paródiáival, előadóival, persze egy kicsit a vidámpark-béli görbe tükör segítségével. A koncertek után a buli hajnalig folytatódik!
Előzenekar a The Rockforce Magyarország legfiatalabb koncertező rockzenekara. A 6 tag összesen 66 éves. A banda két éve alakult a Bandatáborban, azóta a tagok rendszeresen próbálnak és országszerte fellépnek a már 13 számból álló műsorukkal. A Rockforce műsora nemcsak egy egyedülálló produkció, hanem iránymutatás is a jövő generációjának, mivel a banda az élőzenét képviseli és célja, hogy megismertesse kortársaival a minőségi rockzenét.

További jegyinfó:

Elővételben: 2200 Ft továbbá az elővételes jegyek már elérhetőek a klub recepcióján is mindennap 08:00-23:00 óra között és a jegyrendeles@barbanegra.hu címen is.

A koncert napján, a helyszínen: 2800 Ft

Kapunyitás: 20:00 óra


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i