Ők a 32. Művészetek Völgye első fellépői

megjelenés:
2022-11-22 15:45:45

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 265

2023. július 21. és 30. között a 32. Művészetek Völgyében több jubileumot is ünnepelhetünk, de izgalmas, csak a fesztivál kedvéért született koncertekre is számíthatunk. A fesztivál egy kedves karácsonyi videóban jelentette be jövő évi első fellépőit, amelyben fontos szerepet kap a Völgy totemállata, egy csiga is.



Idén sokak kedvence, a Quimby visszatér Kapolcsra: a 32 éves zenekar jövőre csak pár fellépést vállal, ezek közt szerepel a Művészetek Völgye is, ahova korábban szinte hazajárt a zenekar. Most három év kihagyás után ismét a Panoráma Színpadon köszönthetjük őket.


Zorán a fesztivál egyik legkülönlegesebb helyszínén, a Cirque du Tókertben ad majd koncertet.




A Csík zenekar, Presser Gábor és Karácsony János a Völgy nagyszínpadára elhozza A Dal a miénk 2.0 : Új dalokkal újratöltve c. műsorát, amely az eltelt két év közös muzsikálásának köszönhetően született, az előző LGT dalválogatás folytatása, új kompozíciókkal bemutatva, hogy a tradicionális és modern fúziója milyen új világot teremt. Az első fellépők sorában szerepel még a 10. születésnapját ünneplő Bagossy Brothers Company is, a Bëlga igazi karneváli hangulatot teremt majd és 




nem maradunk Carson Coma koncert nélkül sem, akik tavaly a fesztivál első teltházas napján adtak fergeteges hangulatú bulit.




A Punnany Massif 20. születésnapjára egy izgalmas, csak a fesztiválon látható Völgy Special koncerttel készül.





A Művészetek Völgyében minden évben színvonalas színházi előadások is láthatók. Jövőre már biztosan megnézhetjük a fesztivál színházában a Játékszín Dolgok, amikért érdemes élni című darabját, valamint 

Vecsei H. Miklós és Beck Zoltán közös irodalmi estjét, a Kártyajátékot. 

A fesztivál totemállata a csiga, ezért az idei fellépőket egy animált videóban, az ő segítségével jelentették be, egyúttal már a karácsonyra hangolva a fesztiválozókat. Akinek pedig a Völgy a legjobb karácsonyi ajándék, az most kedvezményesen szerezheti be a bérletét, amelyhez völgyes ajándéktárgyakat is beszerezhet a fa alá, többek közt téli sapkát és karácsonyi díszt is. 

 



Fotók: Művészetek Völgye hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i