Kocsi tetejéről énekel nekünk Lábas Viki

megjelenés:
2022-11-26 12:19:42

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 518

Eklektikus klippel jelentkezik a Margaret Island, amit Szeszélyes című új dalukhoz forgattak

 

“Örülök, hogy csináltunk egy olyan dalt, amiben nem vesszük magunkat túl komolyan”, kezdi Füstös Bálint, a zenekar gitárosa. “Viszonylag régen, még a fonyódi karanténunk alatt született a dal egy esős napon, amikor már kellően régóta éltünk összezárva. Eljött az a pont, amikor nem volt kedvünk a fegyelmezett munkához, egyszerűen elkezdtünk zenélgetni, lelazultunk és formabontó módon gördült ki belőlünk a dal. Később Szepesi Matyival ötleteltünk a szövegen, Toldi Miki producerünkkel pedig rögzítettük az anyagot. 


MARGARET ISLAND DALSZÖVEGEK ITT.


A kedvenc részem a felvétel során az volt, amikor Fonyódon a fenti szobában együtt üvöltöttük fel az utolsó refrén nanázós, kiabálós részét.


Új hangszereket, hangszíneket is használtunk, az introban Viki klarinétozik, én nylon húros gitárom játszom a kíséretet, a kocsmahangulatot pedig a cimbalommal próbáltuk belecsempészni a dalba.”

 

“Ezt a hangulatot tükrözi valahol a dalhoz forgatott klip is”, folytatja Lábas Viki. “Imádom a trasht, számomra kifejezetten üdítő volt ez a forgatás a pálinkázással, kiskocsmákkal, folyamatos improvizálással. Semmit nem terveztünk el előre, nekiindultunk a rendezőnkkel, Miki357-el és egy kis kézikamerával, és felvettük, amit épp jónak láttunk. 


Ebbe belefért az állatkert, a kocsin éneklés vagy épp a mosdóban táncolás is.”

 

A zenekar nyáron már néhány koncerten játszotta is a dalt, amit a közönség máris a szívébe zárt: az első sorokban már meg is tanulták a szöveget nyár végére.

 

A zenekar idei utolsó budapesti nagykoncertje december 17-én, az Akváriumban lesz. Részletek itt.





Fotók: Margaret Island hivatalos/Vincze Liza

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i