Zeneszöveg-dalszöveg-paso-roots-rockers-2013-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

Megjelent az új PASO kislemez!

megjelenés:
2013-03-26 15:37:05

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 931



PASO új kislemezzel
rukkol elő, amely csak digitális formában lát napvilágot. A tavaly megjelent Lovemonster című dupla albumon mutatkozott be a zenekar egyik projektje, a PASO's Roots Rockers, amelyben ugyanazok a zenészek muzsikálnak, de ebben a formációban kicsit elmélyültebb, pszichedelikusabb hangvételű zenét komponálnak. Ezen a lemezen szerepel a Me Love Rub-a-Dub című dal, amely most egy négy dalból álló EP-n jut főszerephez.

KrsaJanuárban volt szerencsém eljutni a ska és a reggae szülőhazájába, Jamaicába, ahol az egyik kedvenc alműfajom, a rub-a-dub két legendás előadója, Kojak és Trinity közreműködésével egy-egy új verzióban rögzítettük ezt a dalt. Ez igazi kuriózum és hatalmas megtiszteltetés, hiszen ők valóban korszakos figurái ennek a műfajnak, és korábban ebből az érából még senki sem vett részt ilyen jellegű projektben. Emellett itthon DJ Gabba Voodoo is készített egy jungle remixet ehhez a számunkhoz, így az eredetivel együtt négy változatban kerül a kislemezre a Me Love Rub-a-Dub. Az EP –t a www.dalok.hu honlapról lehet letölteni jelképes összegért március 21-től. A kislemezhez videóanyagot  is forgattunk Jamaicában, amit hamarosan szintén látni lehet az ismert videómegosztókon – tette hozzá KRSa.

Ezenkívül Európa egyik legpatinásabb könnyűzenei eseményén, a 25 éves Londoni Nemzetközi Ska Fesztiválon ad koncertet március 29-én a Pannonia Allstars Ska Orchestra.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i