A tanároknak is diákkedvezményt ad a SZIN

megjelenés:
2022-11-30 16:16:42

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 257

Első körben két nagy nemzetközi névvel rukkolt elő a 2023-as Szegedi Ifjúsági Napok. A napokban jelzett vissza a szervezők meghívására a “7 years” című slágerével a semmiből a világsztárságba katapultáló Lukas Graham és jön a világ 10 legjobb DJ-je közé sorolt Timmy Trumpet is. Bejelentéssel egy gesztus értékű akciót is hirdetett a Tisza-parti fesztivál: év végéig a tavalyi áron dobják piacra a diákbérleteket és ezzel a kedvezménnyel ezúttal a tanárok is élhetnek. 


A SZIN jövőre augusztus 23-26 között jelentkezik, a megszokott helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn.




 

Két nemzetközi nevet jelentett be egyelőre a Szegedi Ifjúsági Napok


Eszerint jövőre a Tisza-parti városba érkezik majd a nemzetközi zenei életbe 2016-ban hatalmas sikerrel berobbanó Lukas Graham zenekar. Hét platinalemezt érő és három Grammy-jelölt "7 Years" című slágerüket mára világszerte több mint 3 milliárdszor streameltek. A debütalbumot teltházas koncertek követték szerte a világban, a kritikusok elismerően nyilatkoztak a bandáról, mások mellett a The New York Times, a Rolling Stone és a Billboard hasábjain. Felléptek a Grammy Awards és az MTV Video Music Awards díjátadóján is, ahol a "Legjobb új előadó" kategóriában is jelölték Lukas Grahamot. Lukas Graham legfrissebb albuma idén érkezik, amit itthon először a SZIN-en hallhatunk élőben.

 


 

Timmy Trumpet bakancslistájáról a SZIN fellépés eddig még hiányzott, de jövőre ez is teljesül. 


Az ausztrál house DJ-producer, akinek egyik ismertetőjegye a live set közben gyakran előbukkanó trombitája, megunhatatlan a hazai közönség számára.


A trombitazsonglőr az egyik “legrobbanékonyabb előadó” napjaink zenei szcénájában, hatalmas bulik jelzik útját. A végtelenül laza és barátságos srác – akit erős szál köt ma már Magyarországhoz – ezúttal a SZIN közönségét igyekszik meghódítani, bizonyára jó eredménnyel. 

 


 

Az amúgy is az egyik legzsebbarátabb hazai fesztivál, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői úgy döntöttek, hogy 


jövő évre nem csak a diákoknak nyújtanak kedvezményes lehetőséget bejutni a rendezvényre, de a tanároknak is igyekeznek segíteni ebben.





“Egy gesztus értékű akcióval szeretnénk kifejezni együttérzésünket az “oktatás kulcsszereplőivel” – mondta Kolonics Erika, a SZIN főszervezője. “Eszerint mostantól -  az év végéig  - a tavalyi áron hirdetjük meg a diákbérletet és ezzel az engedménnyel immár a tanárok is élhetnek” – tette hozzá a főszervező.

 

2022-es SZIN legjobb pillanatai sűrítve



 

Minden további információ itt.


Fotók: SZIN hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i