Zeneszöveg-dalszöveg-lyrics-intim-torna-illegál-koncert-barba-negra

Intim Torna Illegál koncert a Barba Negrában 04.06-án

megjelenés:
2013-03-29 18:13:11

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1314















Vedd meg a jegyed féláron! KATT IDE!

További koncertinfóért: KATT IDE! 


Tombolásra vágyakozók, figyelem! Április 6-án nem kérdés, merre keresd a legjobb bulit a városban – valóságos ereszd-el-a-hajamat őrület vár mindenkire a Barba Negrában! Az Intim Torna Illegál ismét megmozgatja a stresszes hétköznapok végtagjait, ezennel egy fergeteges szombat esti láz keretein belül garantálják az izzasztó hangulatot!

Fesztiválok színpadait, az ország klubjait számtalanszor őrjítette már meg az Intim Torna Illegál. A világító ITI felirat a budapesti klubokba is sokszor vonzotta a közönséget rendszerint úgy, hogy a jól ismert felkiáltás hangzott el: „VÁGJÁL LYUKAT A KÁDBA”. Mivel utoljára januárban találkozhattunk a tornászokkal, így a tavaszi bolondéria olyan esszenciális a rajongók körében, akárcsak sós csülök a bablevesben.

Április 6-án, a Barba Negrában, feltehetően teltházas, tavaszkezdő hangversenyt ad az ITI legénysége, garantálva, hogy a korábban, más helyszíneken kinnrekedtek is beférjenek és átélhessék a zenekar kínálta élményt. Örök emlékként a látogatók Intim Tornás, mágikus karkötőt kapnak ajándékba, ami másnap és később is emlékezteti őket erre az estére. A leggyorsabban érkező 300 főnek pedig welcome drinkkel kedveskedik az ITI az est folyamán.

Előzenekarként az MR2 legújabb üdvöskéjeként megismert Blahalouisana alapozza meg a pörgést 21.00-tól, az Intim Torna Illegál 22.00-es kezdését követően pedig DJ Izil marasztalja a rockos gimnasztika drukkereit, vagyis titeket! 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i