A Blahalouisiana lehet, hogy a saját sírját ássa?

megjelenés:
2023-01-17 16:30:18

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 411

A Blahalouisiana legújabb dalában a nagy ő mítoszát igyekszik porig rombolni.

 

A BLAHALOUISIANA DALSZÖVEGEI ITT.

 

Az alkotók szerint nem érdemes ragaszkodni ahhoz az elképzeléshez, miszerint a sors mindenkinek előre elrendelt egy és csakis egy tökéletes társat.


Szélsőséges esetben ez a ragaszkodás akár egy párkapcsolati öngyilkossággal is felérhet. A videoklip szereplői már emberöltők óta hiába várják az igazit, kielégíthetetlen szerelmi vérszívókká váltak. Összegyűltek egy elátkozott kastélyban, hogy önsegítő kört alkotva próbálják átvészelni az elvonási tüneteket. A filmen az örökkévalóságig tartó rehabilitáció mindennapjaiba nyerünk bepillantást.




 

A dal születéséről így mesél Jancsó Gábor


- Lementem öt napra augusztus végén Révfülöpre elszakadni a világtól, lenyugodni, illetve azzal a céllal is, hogy új dal szülessen. Könyvekkel, füstölőkkel, régi olasz filmeket letöltve a laptopra és persze gitárral. Leírtam Szaja szövegét egy füzetbe, és gondolkoztam a parton merre lehetne vinni a sorait. Egy lendületesebb groove alapú ötlet jött. Aztán a teremben a hangszerelésnél mindenki hozzátette a magáét, így lett egy újabb karcos rock dalunk, amit nagyon jó koncerten játszani. Weil Andris producerelte, mixelte és maszterelte, csak úgy, mint az Éllek túl-t, illetve a Hozzánk idomult éjjel az ég című albumunkat is.

 


 

 

Fotó: Blahalouisiana hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i