Egyetemistáknak szervez sítábort az EFOTT

megjelenés:
2023-01-17 16:36:07

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 236

Winterbreak néven sítábort szervez egyetemistáknak az EFOTT fesztivál csapata január végén.


Az EFOTT tulajdonos szervezete, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája úgy látja: újra felértékelődtek a személyes közösségi élmények az egyetemisták számára.


A franciaországi Les Orres-ban ezért január 28. és február 4. között rengeteg sporttal és bulival várják a fiatalokat, és itt rendezik meg a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) - EFOTT Egyetemi Síkupát is.


– Újra felértékelődtek az egyetemisták számára a személyes kapcsolatok, valamint az olyan közösségi élmények, mint a gólyatáborok, a közös utazások. Az EFOTT tulajdonos szervezete, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája ezért Winterbreak néven egyetemista sítábort szervez január 28. és február 4. között a franciaországi Les Orres-ban”


– tájékoztat Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.


Az EFOTT így télen-nyáron a legsportosabb fesztivállá válik


A Winterbreak sítáborban festői környezet, szuper pályák, rengeteg sport, két csúszás között izgalmas programok, napközben fergeteges hütte party-k, este pedig hatalmas bulik várják a fiatalokat.


– Mivel a közösségi élmény, az egyetemista-életérzés van a középpontban, csapatversenyekkel, kvízestekkel, társasjátékokkal és még pókerbajnoksággal is készülnek az résztvevőknek. Itt rendezik meg a Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) - EFOTT Egyetemi Síkupát is – fogalmazott a sajtófőnök.


Az EFOTT hitvallásának megfelelően, az egyetemisták fesztiváljaként egész évben igyekszik megteremteni a közös találkozás, az együtt töltött személyes idő lehetőségét a fiatalok számára, és nyári fesztiválja mellett egyre nagyobb figyelmet fordít az ilyen programokra is év közben – Budai Marcell példaként említi 


a sítábor mellett a SzezON Évnyitó rendezvényt, az Educatio Szakkiállítást vagy a felsőoktatási ponthatárok nyilvánosságra hozásakor rendezett Pont-Ott Partit is.


További információk ezen oldalon olvashatók.


 

Fotó: EFOTT hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i