Miley Cyrus friss dallal és új albumának bejelentésével indította az évet

megjelenés:
2023-01-17 16:58:24

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 373

Megérkezett a többszörös platinalemezes énekesnő Miley Cyrus vadonatúj dala, amely a ”Flowers” címet kapta. A 80-as évek stílusát idéző, pop-rock dalban Miley arról énekel, hogy független nőként egyedül bármire képes amit korábbi kapcsolataitól kapott. A dalhoz videóklip is készült, amelyben Miley-t láthatjuk, annyi önbizalommal és olyan erősen ahogy még sosem.


MILEY CYRUS DALSZÖVEGEI ITT.

 

A dal megjelenését az énekesnő nagyszabású újévi buliján, a “Miley’s New Year’s Eve Party”-n jelentette be, amelyet a világhírű Dolly Parton-nal rendezett. A szilveszteri eseményen olyan vendégek vettek részt, mint Sia, Latto, Rae Sremmurd, David Byrne, Liily and Fletcher és Paris Hilton.

 

A dal bejelentése mellett Miley nyolcadik stúdióalbumának megjelenését is beharangozta, amely az “Endless Summer Vacation” címet kapja majd. Az énekesnő szerint 


a ”Flowers” remek felvezetője a március 10-én megjelenő albumnak, amelyen kiteljesedhet majd mind dalszerzői mind vokális tehetsége, és telis-tele lesz a ”Flowers”-hez hasonló erőt és önbizalmat sugárzó dalokkal.


Miley elmondása szerint mindez annak köszönhető, hogy komolyan elkezdett mind mentális, mind fizikai jólétére koncentrálni, melynek köszönhetően valaha volt legjobb formájában térhet vissza, és olyan zenei élményt adhat rajongóinak, amelyet még sosem hallottak.





 

Miley legutóbbi albuma a “Plastic Hearts” 2020 novemberében jelent meg, és a Billboard Top Rock Album lista első helyén debütált. 


Az album dalain olyan világhírű zenészek is közreműködtek, mint Duna Lipa, Billy Idol és Joan Jett.


A számokat több mint 3 milliárdan streamelték és a rádiós listák top listáira is felkerültek. 


Miley azóta több projekten is dolgozott, többek között a fiatal tehetség, The Kid LAROI “Without You” című dalának újradolgozásán és a Metallica “The Blacklist Album”-án a “Nothing Else Matters” feldolgozásán.


Fotó: Miley Cyrus hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i