Blahalouisiana pop-up koncert és meet&greet a The Silver Spoons társaságában

megjelenés:
2023-01-21 04:06:48

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 467

Szeretettel meghívunk január 21-ére az Akvárium Lokálba egy pop-up koncertre és meet-and-greetre, ahol az előző két napon az A38-on dupla teltházas koncertet adó Blahalouisiana és a cseh The Silver Spoons zenekar játszik egy-egy akusztikus szettet. A helyszínen elérhető lesz a Blahalouisana negyedik nagylemeze vinyl formátumban, és más merchandise termékek is.


Facebook-esemény itt.


Blahalouisiana dalszövegek itt.


A két zenekar a 2022-es Songbook Songwriting Camp keretében talált egymásra.


A tavaly nyáron tizedik születésnapját ünneplő Blahalouisiana a magyar fesztiválok és klubok állandó fellépője, teljesítményüket a szakma Junior Artisjus-és Fonogram-díjjal is elismerte, klipjeik pedig több ízben nyertek a klipszemlén. A zenekar tavaly megjelent negyedik nagylemezét teltház előtt mutatta be az Akváriumban, és a Fishing on Orfűn és a Művészetek Völgyében is a nagyszínpadon szerepelt. A Blahalouisiana 2022 nyarán megtartotta első önálló Budapest Parkos fellépését is. A külföldi jelenlét mindig is fontos volt a zenekar számára, jártak már Észtországban, Hollandiában, Oroszországban, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában és Romániában is. A cseh zenekarral való együttműködés segítségével is szeretnék erősíteni jelenlétüket a régióban, céljuk többek között, hogy meghívást kapjanak a Colours of Ostrava fesztiválra.


 A The Silver Spoons díjnyertes, angolul éneklő prágai indie pop-rock zenekar. A 2018-ban megjelent „He’s Got My Money Now” című daluk által kerültek reflektorfénybe; a dalt kiemelt rotációban játszották a mainstream cseh rádiók. A zenekar 2018-ban elnyerte az év legjobb új fellépőjének járó Žebřík-díjat, majd a legsikeresebb fiatal dalszerzőnek járó OSA-díjat, valamint több jelölést is kapott, köztük a 2020-as és 2021-es év legjobb zenekarának járó díjra. 2022 elején jelent meg „Come and Get it” című nagylemezük, amelyet Los Angelesben rögzítettek a legendás Danny Saber producerrel, aki korábban olyan világsztárokkal dolgozott, mint a Rolling Stones, David Bowie vagy a Black Sabbath. Az énekes, Augustine angol anyanyelve miatt is tartja őket a szakma a cseh zenei export egyik nagy reménységének. A Blahalouisianával való együttműködés útján szeretnének betörni a magyar fesztiválszíntérre is.

Fotók: Blahalouisiana hivatalos, The Silvers Spoons hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i