Burai és Bricklake legújabb klipje

megjelenés:
2023-01-21 08:03:35

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 443

A platinalemezes sztár DJ/producer, Bricklake lüktető ütemei mellé a kivételes hangú énekes, Burai Krisztián csatlakozott, hogy megszülethessen az idei év rádiókedvence, a „Földi pokol”. Látványos videóklip is debütált a zeneszámmal, amiben szereplő Lamborghini Huracán STO másodpercek alatt gyorsul fel álló helyzetből 100 km/órára, akárcsak a pulzusunk, ha meghalljuk a dalt!


BURAI KRISZTIÁN DALSZÖVEGEK ITT.

 

Az érzéki dance alapokon nyugvó szerzemény többek közt a külföldi hírnevű hazai dj/producer nevéhez köthető, Bricklake-t, azaz Udvari Dávidot ugyanis csaknem Európában mindenhol ismerik. Már a kezdetekkor Carl Cox vagy Paul Van Dyk játszotta dalait, valamint D. Ramirez által meghirdetett producervesenyén került ki győztesen. A „Don’t You Mind” című zenéje pedig Európában szinte minden rádiós chartot megdöntött, és szerepelt egy ibizai válogatáskiadványon (’Ego In Ibiza’) egyedüli magyarként David Guetta és Tiësto mellett! 2022-ben a MAHASZ háromszoros platinával tüntette ki „Big Band” című trackjének új verzióját, jelenleg a Rádió1 rezidens DJ-jeként forrósítja a hangulatot.




 

„Szerettem volna egy olyan felvételt készíteni, aminek nemcsak a zenei alapjában, hanem a jelentésében is számtalan mélységet fedezhetünk fel. Burai Krisztián tűnt a leghitelesebbnek ebben a hangjával, a stílusával és a profizmusával” – osztja meg Dávid (Bricklake). – „Akárcsak Krisz vagy akár én is átéltük a függőséget legalább egyszer valami vagy épp valaki iránt, és úgy látom, aligha lehetne olyan személyt találni, aki ne tapasztalta volna már meg ezt az életében. Bízunk benne, hogy sokan tudnak majd azonosulni a mondanivalóval.”






Fotók: Burai&Bricklake hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i