Rúzsa Magdi új klipje koronázta meg Lotfi Begi szerelemprojektjét

megjelenés:
2023-01-21 08:41:53

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 429

Újabb felvétel érkezett hazánk legsikeresebb labdarugócsapatának első albumáról. „A nagy Fradi lemez: a zene ereje” projekt megálmodója és producere Lotfi Begi, aki kiváló közreműködőkkel és minden szurkoló számára kedves dalokkal biztosítja a bajnokcsapathoz méltó hangulatot.


LOTFI BEGI ADATLAPJA ITT.
 


A Rúzsa Magdival közös „Olé” című dalhoz új klip forgott, amelyben az énekesnő csak úgy tündököl Lya Vath gyönyörű ruhájában. A felvétel a művésznő nagy visszatérését követte tavalyi megjelenésekor, és azonnal közönségkedvenc lett. 


A fülbemászó refrén és Magdi összetéveszthetetlen, átütő hangja tökélesen ötvözi a popzene könnyed hangulatát a lelátók buzdító lelkesedésével.


RÚZSA MAGDI DALSZÖVEGEI ITT.

 

Ezenkívül a már nemcsak CD-ként, hanem bakelitként is beszerezhető korongon olyan slágerek átdolgozásait is megtaláljuk, mint az Ámokfutók „A hold dala” című örökzöldje, amit Kozsóék Begivel, Náksi Attilával és DR BRS-sel gondoltak újra – a kollaboráció hatalmas siker, már 3 milliós YouTube-nézettségnél jár. De a Dér Henivel közös „Freed From Desire” is a tracklist elengedhetetlen része.

 

A lemez igazi sztárparádét vonultat fel, hiszen olyan top előadók hallhatók rajta, mint Caramel, a Hősök, Nyári Kálmán, Sipos Péter, Hevesi Tamás vagy Pataky Attila.

Fotók: Lotfi Begi, Rúzsa Magdolna és Fradi Média hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i