Egész évben jubilál az Ocho Macho

megjelenés:
2023-01-31 15:52:58

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 358

20 éve annak, hogy a háromszoros platinalemezes, Fonogram-jelölt zenekar, az Ocho Macho elindult. Egy egész éves majálissal készülnek megünnepelni ezt a beteljesült mérföldkövet, aminek első állomása, a debütáló „Háladal”.

 

AZ OCHO MACHO DALSZÖVEGEIT ITT TALÁLOD.


„Tavalyi alkotói évünkben nagyon sok új dal született, a producerrel Deseő Balázzsal közösen, akivel annak idején a ’De Puta Madre’ című lemezünkön dolgoztunk. Annyit már most biztosan elárulhatok, hogy igazi Ocho-s felvételekkel készülünk és nagy szerepet szánunk a közönségünknek is” – osztotta meg a frontember Kirchknopf Gergő, aki elmondta, hogy 


úgy tudott fennmaradni a reagge, ska, punk és latin elemeket ötvöző formáció, hogy hatalmas szabadságot adnak az alkotásban egymásnak a tagok


így a kreatív energiák cseppet sem hagytak alább. Így történt ez a most megjelenő „Háladal” stúdiómunkálatai során is, amely segít rácsodálkozni az apró, de jelentőségteli pillanatokra:

 

„A „Háladal” egy lassabb tempójú, letisztult dal lett, a szövege olyan jelenségekért ad hálát, amivel mi emberek találkozunk a hétköznapjainkban és talán észre sem vesszük.


 Nagyon jó érzés fogott el a szöveg írásakor, Balázs pedig bátorított, hogy vigyük tovább. A szerzeményben felfedezhetjük a 80-as évek hangzását, van benne egy kis rejtett plusz: énekeffektek, elektronika, anélkül, hogy elnyomná a dal üzenetét. Ya Ou vokálja, pedig zseniális, teljességgel kinyílt a zene, amikor beszállt az éneklésbe!”

 

A nyolc macsó számára mindez még csak a kezdet, hiszen rövidesen új kiadványokkal készülnek, március 17-én pedig Firkinnel indítják a koncertszezont a Barba Negra színpadán.


Jegyek itt érhetők el.

Fotó: Ocho Macho hivatalos


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i