Zeneszöveg-dalszöveg-pressz-tango-libido-másik-orszag-lemezbemutató-muzikum--2013-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

04.20-án Presszó Tangó Libidó lemezbemutató a Muzikumban!

megjelenés:
2013-04-18 07:13:52

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 972














 Kövesd az eseményt!


Két évvel az első, "Keletközépeurópai " című studióalbum után, 2013 április 20-án jelenik meg a Presszó Tangó Libidó zenekar második lemeze "Másik ország" címmel. Az új album 10 számban, mintegy 45 percben foglalja össze az elmúlt két év terméseit, köztük például a koncerteken sokakat heves táncolásra ösztönző Három biciklista és az Alkonyatkor c. nótákkal, valamint két új számmal, a Fürdőszoba 2. és a címadó Másik ország dalokkal. Az új lemez az előzőhöz képest személyesebb, bensőségesebb hangvételű dalokban mutatja be a zenekart körülvevő világot, barangolva ismerős tájakon, dombokon, patakparton és szentendrei kiskocsmákban, ugyanakkor a zenekar szokásaihoz híven kalandozva a stílusok között is, a Három biciklista káziószinti punkjától, a Vulkándal pannonreggijén át egészen a Másik ország interkontinentális latinjáig. Utazásra hív mindenkit ez a lemez, telepedjünk le a zenekar mellé, az otthonos sörpadra, és járjuk be együtt üldögélve, sétálva, fütyürészve, és esetenként pogózva, ezt a sokszínű és életkedves zenei "másik ország"-ot!

A lemezbemutatóra Muzikum Klubban kerül sor, az estét a fantasztikus és méltán híres posztneoavantgárd audiovizuálpunk szinténszentendrei kötödésű Ricsárdgír  zenekar kezdi el 21 órától majd 22 órától pedig a PTL bemutatja az új lemezt és annak számait, s persze az eddigi munkásság összes fontos dalát!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i