Hogyan kerül a Szentimentálé a PAFE-ra?

megjelenés:
2013-05-10 22:46:09

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 977


A 30Y zenekar  a Szentimentálé  című előadását mutatja be 2013-ban, jellemzően olyan terekben, ahol rock&roll zenekarok ritkán járnak: klasszikus zenei koncerttermekben, színházakban, réten, szoborparkban… vagy éppen a Pannónia Fesztivál  kizárólag erre az eseményre kialakított helyszínén. A koncert kulisszája (a zenekar tagjaira és a speciális színpadelemekre való vetítés) előadásról-előadásra újraértelmezi a Szentimentálé addigi előadásait, ahogyan folytonosan átrendezi a teret – állandó viszonyban az élőképpel, a koncerttér tényleges tárgyaival, a változó színpadelemekkel és legfőképp a Szentimentálé-dalokkal. A könnyűzenei fesztiválok közül 2013-ban egyedül a Pannónia Fesztiválon – a 30Y zenekar ugyanis idén kizárólag itt ad koncertet.
Az idei PAFE-n több mint 150 hazai zenekar lép fel, köztük a legnagyobbak – a Tankcsapdától aVad Fruttikig, a Zagartól a Kiscsillagig, a Punnany Massiftól a Brains-ig.  A fesztivál évek óta elkötelezett híve annak, hogy a magyar zenekarokat helyezi a fesztivál középpontjába; éppen ezért mindenki megtalálja a saját kedvencét – stílustól függetlenül. A fesztiválra látogatók a PAFE 6 színpadán a legnagyobb együttesekkel, a hazai könnyűzene krémjével találkozhatnak, de megnézhetik a feltörekvő, új tehetségek koncertjeit is.
Május 16. és 19. közt tehát mindenki megtalálja a hazai kedvencét, mindösszesen 7900 Ft-os bérlet- és 3900 Ft-os jegyáron, így nem túlzás, ha azt mondjuk: a PAFE még mindig vetekszik a „legmegfizethetőbb” fesztivál címért.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i