Öt év után új lemezzel jelentkezik az Ámokfutók

megjelenés:
2023-02-18 09:59:03

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 265

A többszörös arany- és platinalemezes Ámokfutók és a frontember-producer-dalszerző Kozso legnagyobb bombaslágerei ma megjelentek egy új kiadványban, „Szállj velem!” címmel – olyan dalok kaptak vadonatúj köntöst mint a napokban videóklippel együtt érkezett album-felvezető, a „Szomorú Szamuráj” a népszerű Burai Krisztiánnal és a Haddaway-jel együtt turnézó Danis Elzával, a „Ne sírj” vagy épp a címadó „Szállj velem!”. Öt év telt el a legutóbb kiadott Ámokfutók-lemez óta, a formáció ráadásul idén ünnepli 30. évét.


AZ ÁMOKFUTÓK DALSZÖVEGEIT ITT TALÁLOD.





Kozso pályája


Kozso pályafutása során sok millió lemezt adott el, és az Ámokfutók 1993-as megalakulása óta a mai napig felrázza a bulizós közönséget, így nem akármilyen válogatáslemezt tarthatnak a kezükben a rajongók, valamint a retro és új dallamok szerelmesei! Új verzióban hallhatunk 16 Kozso-szerzeményt, amelyek mix- és masteringjén egy sor további elismert zenész dolgozott: köztük van Deseő Balázs, Csicsák Norbert, Csont István, Galamb Zoltán, Zs Sound és Vígh Arnold, Pálfi Balázs (Sonic Garden), Ribár „Gzoo” Géza. A közreműködők közt olyan előadók szerepelnek, mint Burai Krisztián, a Haddaway-jel együtt turnézó Danis Elza, Barbi illetve meglepetésként az egykori tag, Keira, rapper-szövegíró Renáta.


„Az összes, elmúlt 30 évben megismert zenésztársammal dolgoztam együtt, akikkel még mindig nagyon jó kapcsolatot ápolok. Igazi család vagyunk, hihetetlen jó érzés, hogy ez már a 17. stúdióalbumom. Voltak nehézségek, hullámvölgyek, majd a vírus miatt nem tudtam koncertezni, de ezek nem tudták megtörni azt, hogy 


még mindig pörgök, jól érzem magam, és mindent imádok! Egy élet karrierjét tudtam felépíteni és most is megállás nélkül építem tovább!”


– mondta el kiadványáról Kozso.




A ’Szállj velem!’ lemez már megvásárolható az ország összes, releváns zenei kiadványokat árusító boltjában és üzlethálózatán keresztül, illetve elérhető az összes digitális platformon február 10-étől.

 

A zenéhez egy a Kozsotól jól megszokott japán témájú, forró hangulatú klip is készült, benne a csodálatos hangú Danis Elza és a népszerű rapper-énekes Burai Krisztán is szerepel.  








Fotók: Ámokfutók és az előadók hivatalos sajtófotói

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i