Titokzatos sárga ruhás figura Azahriah nyomában

megjelenés:
2023-02-25 12:03:12

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 520

Introvertált dal címmel jelent meg Azahriah legújabb kislemeze. Az év egyik legjobban várt nagylemezének előfutára annak ellenére, hogy kifejezetten gyors tempójú, vidám szám, fontos és komoly témát feszeget: azt, miként egyeztethető össze egy popsztár élete a folytonos reflektorfénnyel.


AZAHRIAH DALSZÖVEGEK ITT.

 

„Szándékosan írtam ennyire kendőzetlenre a szöveget – magyarázza Azahriah. – A dal egy minden nap zajló belső vívódást ír le, amely időszakosan felerősödve köszön vissza az életemben. 


Már a hírnév előtt is fura, nyomasztó érzést okozott bennem az idegen környezet, az ismeretlen helyzetektől, beszélgetésektől nagyobb feszültség keletkezett bennem, mint ami a környezetemből levont következtetések szerint egészségesnek számít. 


Viszont, ha ezektől az élményektől elvágom magam, akkor befordulok, és ez hosszú távon még rosszabb.”

 

Az Introvertált dal fontos párbeszédet nyithat meg a Z generációs rajongók körében zárkózottságról, félénkségről és szorongásról – illetve arról, hol húzódnak a határvonalak ezek között. 





Szerencsére ma már társadalmilag is egyre többet beszélünk az olyan, széles tömegeket érintő jelenségekről, mint a szorongás (vagy kifejezetten a szociális szorongás), és ennek köszönhetően mind többen mernek segítséget kérni. 

 

A dalhoz tartozó kisfilm Azahriah – és tágabb értelemben minden előadó – nyilvánossághoz való viszonyát dolgozza fel: az ehhez kapcsolódó nyomást, a teljesítménykényszert, a közönség olykor irreális elvárásait. A felkavaró videóklipet, amelyben végül kiderül ki a titokzatos figura Azahriah nyomában, Drakula Out Of Town, azaz Ballagó Dániel rendezte.


Fotó: Azahriah hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i