Nyáron jelenik meg az utolsó Little G Weevil stúdióalbum

megjelenés:
2023-03-01 21:25:00

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 222

Meglepő bejelentést tett a többszörös nemzetközi díjnyertes blueszenész, Little G Weevil – Szűcs Gábor – a hétvégén: "A nyáron jelenik meg az utolsó Little G Weevil stúdióalbum. Ezzel összefoglalom az egészet."- írta közösségi média oldalán a zenész. 

A hazai és külföldi rajongók egyaránt csodálkozva reagáltak a hírre

 

Little G közel másfél évtizedig élt az Egyesült Államokban, illetve Angliában. 2014-ben a magyar X-Faktor mentora volt, akkor még Atlantából utazott haza a műsorra. Munkásságát számos díjjal elismerte a nemzetközi blues szakma, többek között a műfajban legmagasabb kitüntentésnek számító USA Blues Music Awardsra, az amerikai blues zenei díjra is jelölték. Karrierje alatt kilenc lemeze jelent meg és tucatnyi országban turnézott – így meglepő a hirtelen bejelentés. A hír kapcsán Gee a következőt nyilatkozta; "Aki olvasta a Játssz Tovább című könyvemet valószínűleg érti miért ez az utolsó lemez. A könyvben mindent leírtam. Szomorkodásra semmi ok, egy nagyon erős, igazi blues lemez készül és ez a lényeg.”


A tervek szerint az összefoglaló anyag 2023 júliusában jelenik meg magyar és amerikai zenészek közreműködésével.

 

 Fotók: Little G. Weevil hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i