Hajógyár x A38 x Belau x Tellabor Társulat

megjelenés:
2023-03-02 09:01:13

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 215

Tavaszi zsongás? Vár a márciusi Zene x Mozgás! Ringatózz velünk újra az A38 fedélzetén, ahol ezúttal a klasszikus balett és a modern elektronikus zene fúziójára teszünk kísérletet.


Kik kerülnek a reflektorfénybe?


Grecsó Zoltán első beszélgetőpartnere Kulcsár Noémi, a Tellabor kortárstánc és balett kísérleti műhely alapítója lesz, akit társulatának táncművészei is elkísérnek.


A táncegyüttesre a hagyományok tisztelete mellett egyaránt jellemző a progresszív szemléletmód és a kísérletező kedv. Előadásaik elsősorban klasszikus balett alapokra épülnek, de a kortástánc elemeit is bátran beemelik a fellépéseikbe. 


Ezen az estén meg is mutathatják experimentális oldalukat, hiszen a Belau, a többszörös Fonogram-díjas downtempo, electronica, trip-hop, chillwave formáció live performanszára táncolhatnak. A Kedves Péter, Buzás Krisztián alkotta duó számos külföldi fellépést tudhat már a háta mögött, jelenleg pedig az utolsó simításokat végzik a hamarosan megjelenő harmadik nagylemezükön, így számos izgalmas kulisszatitkot is elcsíphetnek majd a jelenlévők.


Belau dalszövegeket itt találsz.


Műsorvezető: Grecsó Zoltán


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30


Jegyek itt.


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.





Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i