Megjelenés előtt meghallgathatjuk az új Metallica-albumot több hazai moziban is

megjelenés:
2023-03-07 08:12:35

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 256

 

Hamarosan egy különleges estét tölthetünk együtt James Hetfielddel és zenekarával: április 13-án világszerte, egyetlenegy alkalommal, néhány órával a megjelenés előtt meghallgathatjuk a Metallica vadonatúj nagylemezét, a 72 Seasons-t. 


A METALLICA DALSZÖVEGEIT ITT TALÁLOD.

Természetesen ez nem csupán egy nagy volumenű „listening party” lesz: minden dalhoz külön videóklip készül, a rajongók pedig nemcsak ezeket láthatják, hanem hozzájuk kapcsolódóan exkluzív kommentárokat is kapnak a zenekar tagjaitól. A mozik számára tehát egy speciális felvétel készül, amelyért a Trafalgar Releasing felel – ők készítették egyébként a BTS koncertfilmjét, illetve a most pénteken (január 27-én) szintén egyetlen alkalommal vetített Billie Eilish: Live At The O2-t is, amelyet nálunk a Cinema City mozijaiban lehetett elcsípni országszerte még január végén. 


A Metallica: 72 Seasons – Global Premiere eseményről itt találod a legfrissebb információkat, a résztvevő mozik listájával együtt. 

A 72 Seasons április 14-én jelenik meg: a zenekar 12. stúdióalbumáról egyelőre két dalt ismerhettünk. Novemberben a Lux Æterna-val tértek vissza egy több mint hatéves szünet után, majd megjelent a Screaming Suicide, a minap pedig az If Darkness Had A Son-t hozták ki, videóklippel együtt. 

A produceri székben James Hetfield és Lars Ulrich ült Greg Fidelman mellett, akivel előző albumukon is együtt dolgoztak. (Fidelman egyébként volt már a Slipknot, az Apocalyptica, a Slayer, a Red Hot Chili Peppers, sőt, Adele társa is a stúdióban.)


Az új albumból CD és 140 grammos 2LP vinyl mellett limitált kiadás is készül


A 72 Seasons megjelenésével együtt pedig Hetfieldék új turnédátumokat is bejelentettek. 


A jegyeladások profitjának egy részét ezúttal is a zenekar által létrehozott alapítvány, az All Within My Hands Foundation kapja majd.


A befolyt összeggel karrier- és oktatási programokat támogatnak Egyesült Államok-szerte, valamint jelentős összeget szoktak felajánlani azoknak megsegítésére is, akiknek nehézségük van az élelemhez jutással, vagy valamilyen katasztrófában károsultak.


– 72 évszak. Életünk első 18 éve, ami meghatározza, milyen emberek leszünk. Ebben az időszakban még a szüleink próbálják megmondani, kik is vagyunk mi – később pedig kiderül, hogyan hatottak ránk azok a nézetek, amelyek belengték kamaszkorunk mindennapjait. Felnőtt életünk másról sem szól, csak arról, hogyan éljük újra ezeket a korai tapasztalatokat, vagy hogy hogyan reagálunk rájuk: hogy 


gyermekkorunk rabjai maradunk-e, vagy inkább megpróbálunk-e új életet kezdeni


– mondta James Hetfield a lemezről. 

Fotók: Metallica hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i