Tarján Zsófi, a Csupaszív

megjelenés:
2023-03-09 11:40:42

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 402

A Honeybeast énekese nem csak a Sztárban Sztár műsor kedvéért bújt jelmezbe, hanem legújabb klipjében is egy tőle merőben szokatlan barokk stílusú kosztümben láthatjuk.


HONEYBEAST DALSZÖVEEKET ITT TALÁLSZ.


„A farsangi szezon miatt aktuális poén volt ez a velencei karneváli hangulatot idéző ruha. Ha valaki korábban azt mondja nekem, hogy ebben a jelmezben és parókában fogok szerepelni, biztosan kinevetem. A Sztárban Sztár miatt nyitottabb lettem, kiléptem a komfortzónámból egy klip erejéig, megengedtem magamnak, hogy egy kicsit más legyek, mint ami tőlem megszokott.” – meséli Zsófi. 


A Honeybeast legújabb dala a modern, dolgozó nő lírai vallomása, tépelődése a hétköznapok terhe és a szerelme között. A klipben megjelenő tükrök szimbolikusan megjelenítik azt a törést és szóródást, ami a női lélekben történik a különféle szerepek közötti hánykolódásban.





A zenekar hamarosan a Ráskó Eszterrel, a Dumaszínház sztárjával közös turnéja (MINDENKIDERÜL) végéhez ér. 


A budapesti Kongresszusi Központ állomást követően a záróakkord május 6-án a zalaegerszegi Art Moziban lesz. 


A Honeybeast az elmúlt években olyan produkciókat állított az ország legfontosabb és legpatinásabb koncerttermeinek színpadjaira, amelyek megmutatták, hogy a popzene a komolyzenével (Symphoney), vagy akár a kortárs tánccal ötvözve (Legyen tánc!) képes új minőséget teremteni, ezzel is szélesítve a szórakoztatóműfaj határait. 


 

 

Fotó: Honeybeast hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i