Hegyalja 2013

megjelenés:
2013-06-01 10:48:09

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 1373



Igazi arcod dalszöveg>>


Gratulálunk Kovács Tamás és Bartha Angela helyes megfejtőinknek, akik helyes megoldásaikkal nyertek egy-egy Hegyalja Fesztivál napijegyet. A nyerteseket e-mailben is értesítjük.


TRAMBULIN, FÉNYEK, „DUPLATEMPÓ”, RAP ’N ROLL: HEGY' 2013, AHOL A STÍLUSOK TALÁLKOZNAK

 „AZ IGAZI ARCOD” CÍMMEL MEGSZÜLETETT AZ IDEI FESZTIVÁLIDÉNY IGAZI DALA A HEGYALJA TÁMOGATÁSÁVAL

A tokaj-rakamazi Hegyalja Fesztivál nem csak a látogatókra gyakorol mély hatást: az igazi nyárindító fesztivál rezidens bandái különleges meglepetéssel készültek a Hegy'-re. Valódi alternatív „supergroup” állt össze: a Subscribe zenekar két oszlopos tagja, Csongor Bálint és Horváth Attila „Az Igazi Arcod” című szerzeményéhez az Anna & The Barbies és az Irie Maffia énekesnői, valamint a Hősök és a Brains géppuska-szájú frontemberei is csatlakoztak. Aki bemelegített az idei fesztiválhimnusszal, hajrázzon az utolsó akciós Hegy’ bérletekért: egyre fogynak az utolsó közel 50% kedvezménnyel kapható akciós bérletek, érdemes megkeresni a legközelebbi diák jegyértékesítőt már a napokban.


A fesztiválozók körében legnépszerűbb magyar zenekarok zenészeiből összeállt egy all stars csapat, amely a Hegyalja Fesztiválra hangolódva, a tokaji élményekből és a hegyaljás fesztiválhangulatról egy közös számot és klipet készített a Hegyalja Fesztivál támogatásával. Az all stars csapatot olyan zenészek alkotják, akik korábban még soha nem zenéltek együtt. Az általuk képviselt egészen eltérő stílusok vegyítéséből olyan zene születetett, amely biztosítja, hogy az elsőre egymással összeegyeztethetetlennek látszó stílusok összeeresztéséből izgalmas, igazi zene és élmény születik. Az inspirációt a zeneszerzéshez és a szövegíráshoz a hegyaljás élmények jelentették.

„BOR FOLYJÉK, MINT A VÍZ”: IGAZI ZENE, IGAZI FESZTIVÁL IGAZI ARCOKNAK

Egy vérbeli fesztivál, a Hegy'-hangulat ugyanis a zenészeket is megihleti: a Subscribe-os Attila és Bálint egy igazán dögös számot írt a Tisza-parton bulizó rajongóknak. Persze nem árt tudni, hogy a hazai alternatív-metál szcéna egyik legenergikusabb üstököse nem csak koncertezni, de nyaralni is jár a Hegy'-re. A különleges produkcióhoz pedig olyan zenészeket, énekeseket sikerült megnyerni, mint Pásztor Anna, az Anna & The Barbies, Sena, az Irie Maffia énekesnője, de a Hegy'-ihlette dal rapbetéteit Eckü, a Hősök, valamint Columbo, a Brains együttes frontembere írta és énekelte. A dal zenéje a Subscribe érdemeit dicséri, a szöveg a résztvevő zenészek közös munkája.

 

„A zenészeknek nagyon jók ezek a kihívások” - állítja Eckü. Véleménye szerint „kellenek olyan projektek, amik olyan fazonokat összehoznak, akik az életben soha nem találkoznának egymással, a végeredmény pedig egy tök vagány dal lett”. Persze kihívás is volt az alapvetően eltérő műfajban utazó zenészek számára. Talán Columbo volt az, aki ebben a stílusparádéban is azonnal önmagára talált. „Mérgesen kell kiabálnom, megint, mint mindig...” - mondta a fékezhetetlen MC. Columbo számára nem okozott gondot, hogy a fiatalos fesztiválkörnyezetben definiálja magát: „ez egy olyan generáció, amiben mi is benne vagyunk, amiben nagy lehetőségek vannak, nincsenek komoly megkötések. A dalban ezt használjuk ki és éltünk is ezzel a lehetőséggel”. Az MC kimondottan szerette azt a gondolatot, ami a dalt ihlette – mint elmondta, „örülünk, hogy a hegyaljások is ugyanabban hisznek, mint mi, főleg, hogy manapság kevés ember gondolkodik így”.
Pásztor Anna, az Anna & The Barbies énekesnője is felpörgött a közös munkától: „Egyszer csak egy gyárépület közepén találtam magam. Csupa kedves és hangos ember között. Trambulin, fények és duplatempójú zene.”
Minden együtt van ahhoz, hogy az igazi arcok az igazi fesztiválra hangoljanak. A Hegy’ig már kevesebb, mint 70 nap van hátra, a kedvezményes jegyvásárlásra közel féláron pedig április 30-ig alig két hét.

AZ IGAZI ARCOD KÖZREMŰKÖDŐI


„Az igazi arcod”.  A Hegyalja Fesztivál hivatalos himnusza. Subscribe feat Sena (Irie Maffia) feat Eckü (Hősök) feat Anna (Anna and the Barbies) feat Columbo (Brains)
Fesztivál feeling és rap 'n roll igazi arcoktól igazi arcoknak!

Zene: Horváth Attila, Csongor Bálint, Tilk Máté (Subscribe)
Szöveg: Csongor Bálint, Horváth Attila, Tilk Máté (Subscribe), Sena (Irie Maffia), Columbo (Brains), Eckü (Hősök), Anna (Anna and the Barbies)

A felvétel a SuperSize Recording-ban készült.



JEGYÁRAK, JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK ÉS SZÁLLÁSKERESŐ


Egyre fogynak az utolsó közel 50% kedvezménnyel kapható akciós bérletek, érdemes megkeresni a legközelebbi diák jegyértékesítőt már a napokban. Aki pedig nem a fesztiválbérletben foglalt ingyenes sátorozást választja, panzióban, kollégiumban, vendégházban vagy szállodában szállna meg, a jegyvásárlás után a szállást is foglalhat, a Hegyalja Fesztivál weboldalán található szálláskeresőben kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.
Jegyárak >>>>ITT
Utolsó diákbérletek 50% kedvezménnyel  >>>  ERRE
Szálláskereső >>>> ITT

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i