Miley Cyrus: Endless Summer Vacation - megjelent az új album

megjelenés:
2023-03-12 16:17:35

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 340

Megjelent Miley Cyrus vadonatúj albuma, az ENDLESS SUMMER VACATION, rajta a Flowers című megaslágerrel, mely már hazánkban is Tripla Platina kislemez lett mindössze 7 héttel a megjelenése után (megjelenése óta, 7 hete #1 a magyar Single listán, 5 hétig volt már #1 a Stream listán és az idei év legtöbbet streamelt dala az országban több mint 3,2 millió lejátszással a streaming szolgáltatóknál (valamint további 4,6 millió YouTube videoklip nézettséggel), jelenleg #3 csúcspozíciót ért már el a Rádiós Top40 listán, míg 6 hete #1 az Editors' Choice rádiós listán, az elmúlt héten több mint 360 játszással 34 rádióban), és melyet világszerte is már több mint 750 milliószor streameltek megjelenése óta.


MILEY CYRUS DALSZÖVEGEKET ITT TALÁLSZ.




 

A minap Miley bemutatta új videoklipjét is "River" címmel, mely megtekinthető ide kattintva. Ma délutántól pedig már megtekinthető a Disney+-on az Endless Summer Vacation Backyard Sessions koncertfilm is, mely ugyanabban a villában került felvételre, ahol a Flowers videoklip készült, és az új album néhány dalát valamint a The Climb című slágerét hallhatjuk benne élőben. A koncertfilm operatőre szintén Rév Marcell volt, ahogy a Flowers videoklipnek is.

 

Miley jóvoltából az album megjelenés előtti exkluzív meghallgatására 30 magyar rajongó is esélyt kapott egy zárt körű eseményen 2 napja, Nőnapon, ahol szigorú biztonsági előírások mellett a szerencsések végig hallgathatták már az összes dalt az új lemezről.





Fotó: Miley Cyrus hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i