Kardos-Horváth János & Badora Társulat x Maluridé

megjelenés:
2023-03-19 10:36:37

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 284

Lendületesen vágunk bele az áprilisba, hiszen a hónap első Hajógyár x A38 eseményén újra tánccal és élőzenével érkezünk a Hajóra.


Kik lesznek a hangulatfelelősök?


Grecsó Zoltán meghívására egy igazán népes társaság érkezik a fedélzetre, hiszen ezen a kedden Kardos-Horváth János, a Badora Társulat táncosai és a Maluridé szórakoztatja majd a közönséget.


Kardos-Horváth János, a Kaukázus zenekar frontembere, egyben szíve-lelke


Olyan dalok fonódtak össze a nevével, mint a Szalai Éva vagy a Teszkó, 2021-ben pedig az Egyetlen szó című szerzeménye az év dala és az év dalszövege kategóriában is Petőfi Zenei Díjat nyert. Ezen az estén az énekes előadása alatt, a Barta Dóra vezette Badora Társulat táncosai kápráztatják majd el a jelenlévőket formabontó produkciójukkal. A társulat mozgásvilága a klasszikus balett és a modern tánc alapjaiból építkezik, és a Katona József Nemzeti Színházzal együttműködve már egy sokszínű repertoárt alakítottak ki.


Az esemény záróakkordját a Maluridé adja meg egy különleges akusztikus fellépéssel


Farkas Virág „Zazie” és Viszkeleti Júlia duójához 2022 tavaszán csatlakozott Hodován Milán is, így már hárman formálják a zenekar finom, visszafogott elektronikán alapuló hangzásvilágát. 


Gyere és ringatózz velünk április 4-én!


Műsorvezető: Grecsó Zoltán


Kapunyitás: 19:00

Program: 20:00 - 21:30


Facebook itt.


Jegyek itt.


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.


Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i