Beszélgetés Myra Monokával és Bedzsula Ádámmal x Myra Monoka live set

megjelenés:
2023-03-19 10:47:38

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 281


Hegyi Dóri meghívására ezúttal Myra Monoka, azaz Nagy Eszter érkezik a Hajóra.


Mi fog történni?


A sokoldalú énekes, dalszerző és producer a nemzetközi és a hazai zenei színtérnek is egyre aktívabb szereplője. Tanulmányait a Bartók Béla Konzervatóriumban kezdte, majd útja a tengerentúlra vezetett, hogy Miamiban csiszolja tovább produceri tudását. Bár közreműködőként már számos sikeres projekt fűződik a nevéhez, most saját egyedi hangzás-és látványvilágát is fel szeretné tárni a közönségnek. 


Így Zene x Látvány rendezvényünkön legújabb szerzeményéről és a májusban megjelenő klipről is beszélgetnek Hegyi Dórival.


Myra gondolatait és elképzeléseit Bedzsula Ádám, nemzetközi videoklipszemle díjas rendező interpretálta és öntötte vizuális formába.


Ezért az este folyamán a közös munkáról, továbbá az alkotási folyamat szépségeiről és nehézségeiről is teljes képet kaphatnak a jelenlévők. Zárásként pedig újra a zenéé lesz a főszerep, hiszen Myra egy különleges live settel is készül az eseményre.


Műsorvezető: Hegyi Dóri (OHNODY)


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30Facebook itt.


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.

Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i