Az influenszer lét árnyoldalairól szól B. Nagy Réka új dala

megjelenés:
2023-03-23 09:59:29

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 466

Mindenkié címmel megjelent B. Nagy Réka legújabb száma, amiben megosztja a tapasztalatait arról, hogy milyen fojtogató hatással lehet a közösségi média által rájuk irányuló túlzott figyelem és a határaik megsértése.


B. Nagy Réka dalszövegeit itt találod.

 

„Énekesnőként, influenszerként és tartalomkészítőként gyakran azt látjuk, a követőink nem tartják tiszteletben a személyes terünket” – mondja B. Nagy Réka. 


„Hiába engedünk betekintést a magánszféránkba, életünk egy nagyobb szeletébe, mintha nem lenne elég, amit adunk magunkból és sok kritika ér minket”


– meséli legújabb, Mindenkié című daláról, melynek zenéjét és szövegét Mórocz Tamás írta Réka tapasztalatai alapján, a produceri munkálatok Somogyvári Dániel közreműködésével zajlottak.


A számhoz készített videoklipben megjelenik az énekesnő színpadi és hétköznapi énje is: ezzel többek között arra szeretne rámutatni, hogy közszereplőként ők is éppen olyan emberek, mint bárki más, de a rájuk irányuló figyelem miatt sokszor magányosnak érzik magukat. 


„Állandó zaj vesz körül bennünket, elvárják tőlünk, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk”


- emeli ki Réka, aki az utolsó képkockákon szinte megőrül attól, hogy meg akar felelni mindenkinek.


A Mindenkié című dal szövegét itt találod.


A kisfilmet Radics Tamás rendezte és Szabó Hédi, Horváth Balázs, Kiss Imi, illetve Georgita Máté Dezső is feltűnik néhány jelenetben, akikkel Réka jelenleg a Gabby Petito-ügy inspirálta Túlságosan vékony falak című színházi projekten dolgozik együtt. „A színházat és a kihívásokat is szerettem, ezért rögtön igent mondtam a felkérésre” – árulja el Réka, aki a saját élményeire támaszkodott a karaktere megformálásakor. „Mivel többször is éneklek az előadásban, úgy gondoltuk, jó lenne, ha egy dal is születne a témában.” 

Fotó: B. Nagy Réka hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i