Megjelent a Follow The Flow új videoklipje

megjelenés:
2023-03-30 14:15:54

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 362

A Szélcsend kisfilmje a hamarosan megjelenő új nagylemezt vezeti fel

 

Magyarország egyik meghatározó együttese, a Follow The Flow másfél év után jelentkezik új nagylemezzel. BLR, Fura Csé és Szakács Gergő a rájuk oly jellemző módon úgy jár körül komoly dolgokat, hogy közben a dalaik feltöltik a közönséget, és a végén mindenki fülig érő szájjal távozik. 


A SZÉLCSEND DALSZÖVEGÉT ITT TALÁLOD.


Tavaly az egész Budapest Parkot fénybe borították teltházas koncertjükön: varázslatos látványt nyújtott, ahogy egy-egy melankolikusabb dal közben az egész nézőtér ütemre mozgó vakufényektől ragyogott.

 

„Ha sok volt a sötét és előjön a fény, az árnyékom elől is menekülök” – hangzik a most megjelent Szélcsend egyik sora, és ez előrevetíti a májusban érkező, Egyedül a sötétben című nagylemez egyik fő motívumát is, ugyanis azon a fény-árnyék ellentét kap kiemelt szerepet szó szerinti és átvitt értelemben is. 

 

FOLLOW THE FLOW DALSZÖVEGEKET ITT TALÁLSZ.

 

Az Egyedül a sötétben című album anyaga a Budapest Park színpadán hangzik el először május 27-én. Azt pedig garantálhatjuk, hogy ezen az estén, hála a Follow The Flownak és az együttes egészen kivételes rajongótáborának, senki nem érzi majd egyedül magát.





Fotó: Follow the Flow hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i