A Hajógyár koncertfilmet és behind the scenes videót készített Azahriah Arénás koncertjéről

megjelenés:
2023-04-02 15:18:18

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 191

2023. március 10-én adott telt házas koncertet Azahriah a Papp László Budapest Sportarénéban. A nagyszabású eseményről koncertfilm és egy behind the scenes, azaz 


kulisszák mögötti videót is készített a Hajógyár, amely április 1-jén jelent meg a multimédiás platform YouTube-csatornáján. 

 

A mindössze 21 éves előadó bár YouTube-csatornájával vált népszerűvé és zenéléssel csak később kezdett el foglalkozni, hihetetlen gyorsasággal robbant be a köztudatba énekesként is: arénás koncertje már hónapokkal előre telt házas volt


a legnagyobb rajongók pedig már reggel 8 óra óta gyülekeztek a stadion előtt az első sorba kerülés reményében.
 

A Hajógyár 43 fős stábja, 21 kamerával forgatott az eseményen, és az azt megelőző készülődésen is. A teljes, másfél órás koncertfilm mellett egy személyes, bensőséges behind the scenes videó is készült a fiatal énekessel, amelyben beszámol belső lelki vívódásairól. Beszél többek között arról, hogy hogyan tud, hogyan lehet egyáltalán felkészülni egy ilyen nagyszabású fellépésre; és mekkora nyomás, illetve teljesítésvágy van rajta az ekkora események előtt.

 

“Ami a legeslegjobb lenne és a legnagyobb cél is az az, hogy én is élvezzem, mert ez eddig a 140 buliból amit nyomtunk 2-3-szor volt csak ilyen; az első ilyen a második Budapest Park volt”


- mondja az interjúban Azahriah.


Az interjú mellett az énekes körbevezeti a nézőket a backstage-ben, akik betekinthetnek a koncertet megelőző próbákba és az arénás készülődésekbe is. 

 

A koncertfilm jelenleg 2. legfelkapottabb YouTube videó Magyarországon, több mint 394 000 megtekintéssel. A behind the scenes videó április 1-jén debütált a Hajógyár YouTube-csatornáján.

 

Fotók: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i