Balaton Sound 2013

megjelenés:
2013-05-28 22:40:27

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 1060



Idén hetedik alkalommal hívja a zamárdi szabadstrandra híveit Magyarország legnépszerűbb prémiumeseménye, melynek hivatalos neve az idei évtől  MasterCard® Balaton Sound. A Sziget Szervezőiroda 2007-ben azzal a céllal hívta életre az eseményt, hogy a Balaton legszebb panorámájú partján új minőséget hozzon létre a hazai fesztiválpiacon, igazán mai programkínálattal és világsztárokkal. A Balaton Sound hamar népszerűvé vált és pár év elteltével már teltházas napokkal büszkélkedhetett, s elsőként fordult elő a hazai fesztiválok történetében, hogy elővételben elkeltek a bérletek az eseményre.



Sziget/Balogh Zoltán


„A kezdetek óta fontosnak tartjuk, hogy a megszokottnál és az elvártnál is többet adjunk a közönségünknek. Ezért építünk látványos bárokat, egyedi installácókat, impozáns programhelyszíneket. A fokozott várakozásoknak, elvárásoknak idén is látványos újdonságokkal igyekszünk megfelelni. Egyrészről a fesztivál fő vonzerejének számító Balaton vízfelületére koncentrálódnak majd új elemek, úszó szigetek, stég-komplexumok, másrészt teljesen új, meglepően grandiózus külsőt kap a rendezvény fő helyszíne a MasterCard Nagyszínpad, amelyre közel félezer négyzetméternyi kivetítő mellett egyedülálló díszlet kerül, rengeteg showelemmel kiegészülve” – mondta el Fülöp Zoltán, a Sound főszervezője.



Sziget/Csudai Sándor

Jön a világ egyik legkeresettebb DJ-producere Avicii, itt lesz a piszkos szájú hip-hop és R&B guru, Cee Lo Green, az ikonikus holland DJ, Fedde Le Grand és sokan mások.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i