Zeneszöveg-dalszöveg-adamis-anna-pro-urbe-dij-2013-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

Gratulálunk Adamis Annának

megjelenés:
2013-06-01 10:49:19

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 912


Dr.Adamis Anna zeneszövegírót, költőt, előadóművészt szülővárosa Pro Urbe Díjjal tüntette ki kiemelkedő  művészi munkája, pályája és elkötelezett emberi magatartása megtisztelő elismeréseképpen.
 
 A Felvidéken lévő Gúta Város Pro Urbe Díjának adományozásával kapcsolatos ünnepi rendezvényt 2013. május 16-án 18 órakor tartották a Város Színháztermében, s azt Gúta polgármestere, Horváth Árpád adta át a zsúfolt nézőtér előtt. A 18 órakor kezdődött díj-átadás avatta a napot igazán ünneppé. A záróakkord: a Színházban, ahol még "...a csilláron is lógtak..." a Méltatás, a Díj- és az Emlékplakett átadásával Adamis Anna a Város 'Díszpolgára' lett. Majd szünet nélkül, három órán át játszották az Adamis szöveggel írt  legkülönbözőbb dalokat, mondták verseit. Omega, LGT, Kovács Kati,
Varga Miklós, Zalatnay Sarolta , Szörényi Örs, Bontovics Kati, Darvas Iván dalok hangoztak el, továbbá más kiváló előadók repertoárjából válogatottak, a közismertek és a ritkábban hallhatóak egyaránt.  Az esemény vérbeli koncert-ünnepséggé forrósodott.

Adamis Anna dalszövegek a teljesség igénye nélkül: KATT IDE!

Gratulálunk!

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i