Élő rap cinca: Slow Village a Szatyor Bárban április 15-én

megjelenés:
2023-04-11 20:39:10

napi megtekintések: 4

megtekintések száma: 201

Pörög tovább az ÉLŐ RAP CINCA


Ráadásul Co Lee Szentélyéből kilépve egyenesen a Falut vesszük célba, hiszen április 15-én a SlowVillage érkezik a Szatyor Bár és Galériába.


Mire lehet számítani?


Zalán Tibor, József Attila-díjas író kísérletet tesz, hogy megadja a választ a közönségnek a gyakran feltett kérdésre: Vajon mire gondolhatott a költő? Azonban 


a küldetésében ezúttal maguk a dalszerzők, illetve szövegírók is segédkeznek, hiszen ők is jelen lesznek és reflektálnak az irodalmi, szövegminőségi aspektusból felmerülő észrevételekre.


Az irodalomtörténész vendégei ez alkalommal a Slow Village tagjai lesznek, akik a rap szcéna legbelsejéből hozzák a rímeket némi költészettel, slammel és iróniával fűszerezve. 


A hazai underground hiphop egyik legizgalmasabb formációjában ott él tovább a műfaj aranykora, amit időről időre bizonyítanak is szenzációs anyagaikkal. Szövegeiket ugyanis kiváló nyelvtani érzékkel és technikával építik fel, a bravúros szóhasználatról nem is beszélve.


De vajon Zalán Tibor is egyetért azzal, hogy a srácok nem alkusznak meg a semmitmondó dumákkal? Járj utána április 15-én délelőtt a Szatyor Bár és Galériában.


A programot egy zenés blokkal nyitjuk meg, majd a beszélgetés után a Falu lakossága az ÉLŐ RAP CINCA saját zenekarának segítségével demonstrálja, hogy milyen az, amikor szövegeik zenei alapot kapnak. Sőt, a brunch során további meglepetésekből sem lesz hiány.


Gyere és találj rá velünk a versélményre a Slow Village dalszövegeiben egy ínycsiklandó reggeli mellett.


Műsorvezető: Lil Frakk


Zenészek:

Boros Levente – dob

Heilig Tamás – basszusgitár

Pénzes Máté – billentyű

Weil András – billentyű


Kapunyitás: 10:30

Program: 11:00 – 12:30


Jegyek itt.

Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i