PREMIER: Gáspár Laci geg és multkiultiSOKK a záróakkord

megjelenés:
2023-04-14 08:00:18

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 315

Még forró PRIBELSZKI első EP-je


Hogyan férnek el egy helyen a hiphop, a mulatós, Gáspár Laci nagy slágere és hagyományos népviseletben pogózó afro-magyar srácok?


PRIBELSZKI ’HOTBOX’ EP- és „telibeszarom” feat. 9in9er klippremier


Megjelent PRIBELSZKI első, öt számból álló EP-jével, ’HOTBOX’ címmel, az egy személyben előadó-dalszerző-producer-színész és gyártásvezető Norbi olyan társakat kért fel a projekthez, mint Curtis, az X-Faktor-győztes Alee, Závodi Marci azaz 9in9er, Hadas Alfréd. 


Sőt még egy fricska erejéig Gáspár Laci is beugrott a 9in9errel közös „telibeszarom”-hoz.

„Volt egy féléves kihagyásom, sok volt a meló az egyéb projektjeimen, szóval kevésbé voltam motivált a stúdiózáshoz. Decemberben, amikor felszabadult az időm, lassanként megjött az ihlet és két hét alatt elkészítettem egy EP-nyi anyagot” – mesélte Norbi, aki egy eklektikus poénos klippel koronázza meg megjelenését.


„Forgattunk klipet 9in9errel is, funfact, hogy egyikünk sem ismeri Gáspár Lacit, de annyira tetszett neki a koncepciónk, hogy beszállt a forgatásba és a dalba a felkérésünkre. A „telibeszarom”-ságot szerintem csúcsra járattuk Závodi Marcival” – mesélte Pribelszki Norbi.

A görbetükröt más műfajban is mutatja egyébként Norbi, ugyanis a nemrég HBO Maxon startolt kisfilm, a Szelfi Egyetem egyik főszereplőjeként is debütált, Tóth Andi, Nagy Blanka mellett.Fotók: Pribelszki hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i