5 új Celine Dion dallal május 12-én a mozikban a Ráadásszerelem

megjelenés:
2023-04-14 20:12:25

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 605

szerelem

A Sony Music Entertainment Canada/Columbia Records ma bejelentette, hogy a LOVE AGAIN (Soundtrack from The Motion Picture) album május 12-én jelenik meg. A 14 felvételből álló filmzene már előrendelhető innen és 5 új Celine Dion dal is hallható lesz rajta, köztük a címadó “Love Again”, melyet Dan Wilson és az Arista Records művésze ROSIE írtak közösen, és mely mától meghallgatható minden platformon. A filmzenealbum az első olyan kiadvány, melyen új dalok hallhatók Celine-től a 2019-ben megjelent Courage című lemeze óta, illetve további 6 korábbi slágere is helyet kapott rajta, valamint 3 instrumentális felvétel is a filmből. 




 

“Nagyon jól szórakoztam a film készítése közben. És az a kiváltság, hogy a gyönyörű és tehetséges színészekkel, Priyanka Chopra Jonasszal és Sam Heughannal szerepelhetek a legelső játékfilmemben egy olyan ajándék, melyet örökké nagy becsben fogok tartani. Szerintem ez egy csodálatos feel-good történet, és remélem, hogy az embereknek tetszeni fog, és az új dalok is.” – mondta Celine Dion.

 

Priyanka Chopra Jonas, Sam Heughan és Celine Dion (első filmszerepében) főszereplésével a Love Again tizenegy dalt tartalmaz Celine-től, amelyek beleszövődnek a film és annak karaktereinek narratívájába. A People Magazine-nak adott közelmúltbeli interjújában Sam Heughan megosztotta, hogy „Celine zenéje bizonyos értelemben összehozza az én karakteremet és Priyanka karakterét”, Priyanka Chopra Jonas pedig hozzátette, hogy a Love Again „a mi ódánk Celine-hez”. A Jim Strouse által írt és rendezett Love Again 2023. május 25-én kerül a hazai mozikba “Ráadásszerelem” címmel az Intercom révén. 




 

LOVE AGAIN (Soundtrack from The Motion Picture) dallista

 

Love Again

I’ll Be

Waiting On You

Love Of My Life

The Gift

It’s All Coming Back To Me Now

Orpheus & Eurydice (Score from Love Again)

All By Myself

Where Does My Heart Beat Now

Celine Wisdom (Score from Love Again)

A New Day Has Come

Courage

That’s The Way It Is

Love Takes Courage (Score from Love Again)

 

 

Celine Dionról


A világszerte több mint 250 millió eladott albumával Celine a popzene történetének egyik legismertebb, legszélesebb körben elismert és legsikeresebb előadója, olyan slágereivel, mint a The Power of Love, az It's All Coming Back To Me Now, a Because You Loved Me és a My Heart Will Go On. Öt Grammy-díjat, két Oscar-díjat, hét American Music Awardot, 20 JUNO-díjat és 43 Félix-díjat kapott. Celine továbbra is az egyik legkeresettebb előadó, aki a 2004-es World Music Awards díjátadón megkapta a Diamond díjat, amellyel minden idők legsikeresebb női előadójaként ismerték el. 2016-ban a Billboard Music Awards életműdíjjal, az Icon Awarddal tüntette ki. 2019-ben Celine-t választották a L’Oréal Paris legújabb globális szóvivőjének.

 

A Love Againről


Mi van, ha egy véletlenszerű sms üzenet életed szerelméhez vezet? Ebben a romantikus vígjátékban a vőlegénye elvesztésével megbirkózni próbáló Mira Ray romantikus üzenetek sorozatát küldi volt párja régi mobiltelefonszámára… nem tudva, hogy a számot Rob Burns új munkahelyi telefonjához rendelték. Az újságírót, Robot magával ragadja a gyönyörű vallomások őszintesége. Amikor megbízzák a megasztár Celine Dion profiljának megírásával (aki első filmszerepében önmagát alakítja), a segítségét kéri, hogy kitalálja, hogyan találkozhat Mirával személyesen… és hogyan nyerheti el a szívét. Producerek: Basil Iwanyk, Erica Lee és Esther Hornstein . Az executive producerek: Doug Belgrad, Sophie Cassidy, Louise Killin, Jonathan Fuhrman és Celine Dion.


Fotó: Intecom hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i