Hiperkarma napidalok nagykoncert Sziámival

megjelenés:
2023-04-15 11:10:05

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 195

PÉTERFY BORI, BECK ZOLI, BÉRCZESI RÓBERT, KIRSCHNER PÉTER, LESKOVICS GÁBOR, meszka, MOLNÁR TAMÁS, MÜLLER PÉTER SZIÁMI együtt, egy színpadon, csak most az egyszer Péter és Robi közös NAPIDAL-ait éneklik. Az alkalomra fizikailag is elkészül az új Bérczesi Róbert NAPIDAL CD is.

 

Jegyek itt.


FB esemény itt.

 
 

Péter és Robi 100 dalos közös életművének megkoronázása lesz ez az egyszeri és megismételhetetlen koncert. A képeken látható énekeseken kívül még jó pár különleges vendéggel, köztük Kirschner Péterrel.

 

A koncertre megjelenik könyvben mind a 365+1 NAPIDAL a Tarandus Kiadó gondozásában G. Horváth Boglárka és Sipos Edit csodás képeivel.


A helyszínen és előrendeléssel kedvezménnyel vásárolható. Az előrendelők személyre szóló két soros verset kapnak Sziámitól a LEGJOBB JÁTÉK-hoz. G Horváth Boglárka : A varázsgömb éneke

 


Sokasodnak a Sziámi AndFriends nyári fesztivál fellépések is


A teljesség igénye nélkül: Fishing, Kapolcs, Campus Ráckeve, SopronFest, Sziget, Alterába.

 

 

Folynak az új Sziami AndFriends LP felvételei, rengeteg meglepetéssel. Mindeközben Sziámi a Romano Drom zenekarral járja Magyarország legszegényebb településeit. Foglalkozásokat tartanak és közösen írnak dalokat a helyiekkel.Sipos Edit: A maszk alatt

 


A következő videóban megnézhetitek mit mond Thuróczy Szabolcs (majdnem koreaiul) a koncertre megjelenő kötetről

Aranyosi Péter alább főképp a koncertre koncentrál

  

 

Egy csomó új dal és a legjobb régiek

 

Sziámi AndFriends: Cukortükör

(zene: Kirschner Péter, szöveg: Müller Péter Sziámi)

 

 
Fotók: a művészek hivatalos fotói

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i