KLIPPREMIER: Szalma Annamária - Melléd fújt

megjelenés:
2023-04-18 14:09:42

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 320

- Zenei tanulmányaim a szegedi Király-König Péter Zeneiskolában kezdtem, klasszikus zongorán. Ekkor kezdtem el énekelni különböző könnyűzenei stílusokban, melyet autodidakta módon fejlesztettem, később Koszi Janka növendékeként. A dalszerzés mellett jelenleg a szegedi Volvox zenekar tagjaként és a Maya 'n' Peti akusztikus duóban zenélek. A szóló dalokhoz 2023-ban tervezem összeállítani a zenekart. 

A dalokat saját magam írom, a zenét és a szöveget is. 


Eddig két dalom jelent meg, az Álmodtál és a Lebegünk, amelyeknél Gerendás Dani közreműködött producerként


- mesélte az énekesnő.




 

A Melléd fújt című dalról

 

- A legújabb dalom a Melléd fújt címet kapta, ami stíusában pop és funky. Ebben a dalban Harangozó Sebestyén (Szabó Balázs Bandája - gitáros (dalszerző, hangszerelő) a producerem, akivel jelenleg is folytatjuk a közös munkát és dolgozunk a lemezemen. Légies, nőies, letisztult és modern stílus az, amit szeretnék képviselni a hazai könnyűzenében - mondta az énekesnő az új dal kapcsán.


- A dalnak a Melléd fújt címet adtam, ami mind a dalszövegében, mind pedig a hangszerelésében kifejezi a laza, vidám, tavaszias és ennek ellenére misztikus hangulatot - folytatta Szalma Annamária.


 

A DAL SZÖVEGÉT ITT TALÁLOD.

 


Műfaját tekintve pop, funky elemekkel kiegészítve


Témájában egy lányról szól, akinek a szürke hétköznapjait megtöri egy különös este egy bárban, ahová gyakran ellátogat. Általában csak egy italra marad, de aznap este nem szab határokat a kimaradást illetően.


AZ EDDIG MEGJELENT KÉT, SZALMA ANNAMÁRIA-DAL SZÖVEGÉT ITT TUDOD MEGNÉZNI A KLIPPEKKEL EGYÜTT.



Fotók: Szalma Annamária hivatalos


Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i