Zeneszöveg-dalszöveg-hegyalja-2013-zeneszöveg.hu-ahol a dalszövegek laknak

Fesztiválrezsi-csökkentés a Hegy'en

megjelenés:
2013-06-11 18:26:39

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 970


KEDVEZMÉNYES HEGYALJA BÉRLETEK ÉS JEGYEK ELŐVÉTELBEN MÁR CSAK JÚNIUS 16-IG


Lassan elkezdődik a fesztiválszezon és ezzel együtt a tervezgetés is, hova, mikor, mennyiért érdemes menni. A Hegyalja Fesztivál szervezői kész tervvel álltak elő a többnapos bulizás költségeinek csökkentésére, a fesztiválrezsi-csökkentő csomag a fesztiválozás alapvető költségeit, azaz az utazást, a belépést, szállást, étel-italt és a szórakozást is tartalmazza. Sör tavalyi áron, június 16-ig még extra kedvezményes diákbérlet bérlet, érettségizőknek, kollégáknak hétvégi bérlet, Beregszász, Dunaszerdahely, Szabadka, Székelyudvarhely és Kecskemét állandó lakóinak ingyenes belépés, félárú vonatjegy mindenkinek és még számos pénztárcabarát megoldás várja a Tokajba érkezőket június 25-30. között.


 DIÁKBÉRLET EXTRA KEDVEZMÉNNYEL MÁR CSAK JÚNIUS 16-IG

Mindegy, hogy középiskolás vagy, vagy egyetemre, főiskolára jársz, az igazi fesztiválra az országban a legjobb áron a Hegyalja egyetemi jegyértékesítőinél válthatsz bérletet. A határidő fontos: az elővételes akció már csak június 16-ig tart. Diákbérletet online vagy utalvánnyal (SZÉP Kártyával, Szabadidő Erzsébet utalvánnyal) is válthatsz.

Ami biztos: több mint 200 fellépő, köztük az Asking Alexandria, a Stanton Warriors, a Metallica egykori basszgitárosa, Jason Newsted, a Slayer, a Scooter, az Anti-Flag, a Skindred és még sok más világsztár mellett minden magyar kedvenc – így például a Soerii & Poolek, a Punnany Massif, az Anna & The Barbies, a Hősök, a Brains, Julia Carpenter – is ott lesz a legjobb arcokkal együtt a Hegy’en.





ÉRETTSÉGIZŐKNEK, VIZSGÁZÓKNAK, KOLLÉGÁKNAK HÉTVÉGI HEGY’ BÉRLET

Ha elhúzódik az érettségi vagy a vizsgaidőszak, vagy egyszerűen csak nem tudsz elszakadni két napnál hosszabb időre, és így csak a hétvégén van érkezésed, hogy belevesd magad a tokaji fesztiválhangulatba, akkor sem kell lemondanod a fesztiválról, ahol minden barátod ott lesz. A pénteken és szombaton érvényes Hétvégi Bérletet neked találtuk ki, az ára csupán 12.900 forint. Remek alkalom összeszedni a haverokat, osztálytársakat, csoporttársakat, kollégákat a hétvégére, hogy a legdögösebb zenekarok koncertjein, a világörökségben a Tisza-parti helyszíneken vezessétek le, amit le kell. A Hegy’ a legjobb hely arra, hogy kiengedd az érettségivel, vizsgákkal, vagy éppen a munkával járó feszültséget. De persze az egyetemi-főiskolai haveri körök vagy épp a középiskolások osztálytársak sem maradnak igazi vérpezsdítő koncertek nélkül.

HEGY’ – VOLBEAT KOMBO


Mindazok, akik szeretnék már június 25. és 30. között Tokajban felvenni a nyár ritmusát, még június 16-ig válogathatnak az időbeosztásuknak, lakhelyüknek, életkoruknak megfelelő Hegy' belépők és bérletek közül. A legkeményebb arcok pedig, akik már nem bírják kivárni az igazi nyárindító fesztivált, a Volbeat budapesti, június 18-i koncertjén kezdhetik a felkészülést, ugyanis a dán metálüstökös magyarországi koncertjére és a Hegyalja-Volbeat kombibérlet váltható – csökkentett rezsivel, soha vissza nem térő, közel 10 ezer forintos kedvezménnyel.

VENDÉGVÁROSOK LAKÓI INGYEN

Talán a legnagyobb költségcsökkenésnek azok a szerencsések örülhetnek, akik állandó kecskeméti, dunaszerdahelyi, beregszászi, szabadkai, illetve székelyudvarhelyi lakcímmel rendelkeznek, hiszen a Hegy'-rajongók úgy döntöttek, hogy számukra egész héten ingyenes lesz a belépés a fesztivál területére.

ITALÁRAK MÉLYEN

A fesztiválozók kérték, a Hegyalja teljesítette: idén nem lesz fesztiválkártyás rendszer, így ismét készpénzért lehet vásárolni a rendezvény területén az árusoknál, a pultoknál. További örömhír a Hegy' rajongói számára, hogy az italárak a tavalyi szintre lenyomva maradnak, egy korsó hideg sört idén nyáron is 390 forintért kortyolhatnak a fesztiválozók.



SÁTOROZÁS ÁRNYÉKBAN INGYEN MÁR A FESZTIVÁL ELŐTT IS


Idén két kemping közül választhatnak a Hegy'-bérletek tulajdonosai, ráadásul mindkettőt ingyenesen vehetik igénybe. A megszokott helyen várja a fesztivállakókat a Hegyalja Kemping és a Motoros Kemping (Spori Sport Kemping). Mindamellett, hogy a Motoros Kemping felturbózva – kibővített alapterületen, árnyékos lugasokkal, hangulatos szegletekkel, várja a fesztiválozókat -, az idei év egyik fontos újdonsága - a „rezsicsökkentés” jegyében -, hogy a bérlettulajdonosok már június 24-től (hétfőtől) ingyenesen vehetik birtokba a sátorhelyeket.

 
UTAZÁS FÉLÁRON MINDENKINEK

Az első örömhír már a fesztiválra induláskor feldobhatja a hangulatot, hiszen – az elmúlt évek hagyományaihoz hűen – idén is olcsóbban utazhatnak a hegyaljások Tokajba. A Hegyalja Fesztivál látogatói 50 százalékos kedvezménnyel vonatozhatnak, akkor is, ha diákok és akkor is, ha már nem. Ehhez félárú alkalmi menettérti jegyet kell váltani az induláskor, majd a helyszínen lepecsételtetni a jegyet.

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i