Teljes délután egy témára fókuszálva - újra itt a DEX!

megjelenés:
2023-04-24 17:38:25

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 242

Hatodik évadához ér idén tavasszal a DEX Songwriting Expo. Minden évben újítunk: új a helyszín, az esemény beköltözik az Artisjus épületébe, de a formátum is változik – egy teljes délutánt szentelünk a zeneszerzés vagy egy fontos ágának, vagy a zenei alkotás fontos egy fontos alkotóelemének, így minden eddiginél szakmaibb és interaktívabb lesz a rendezvény.

 

Idén tavasszal kiemelt fókusztémák és előadók

 

 

2023.04.27. – Faltay Csaba: Stock Music // Production Music // Library Music | jövedelem funkcionális zeneszerzésből – mesterkurzus 

Zeneszerzői karrier a reklám- és filmipar, a televíziós műsorgyártás területén? Mik a legfontosabb szakmai tudnivalók, ha valaki bele akar vágni?




 

2023.05.16. – Niclas Lundin (SE): Essentials of Hit Toplining | dallam- és szövegírás – angol nyelvű mesterkurzus 

Hogyan készülnek ismétlődő, de mégis változatos dallamok, hookok és sub-hookok? Hogyan működik együtt a szöveg és a dallam a különböző műfajokban?




 

2023.05.25. – Ifj. Malek Miklós: The Checklist | produceri munka – angol nyelvű mesterkurzus 

A zene szívnek, az észnek vagy a testnek szól? Mik szerepelnek a slágerek sikerességét megalapozó pszichológiai, érzelmi, kulturális, zenei és technikai elemeiről szóló listán?



 

2023.06.08. – Beck Zoltán: Az igazmondás akarata | dalszövegírás – mesterkurzus 

Dallamra szöveg vagy szövegre dallam? Mi a legitim dalszövegíró megszólalásának feltétele? Egyértelmű a válasz: az igazmondás akarata.





A mesterkurzus mellett az előadók limitált férőhelyes mentoring/műhelymunka programot is hirdetnek a jegyvásárlóknak, melyekre jelentkezés/kiválasztás útján lehet bekerülni. További információ itt.




Fotók: DEX hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i