Sziget 2023: Zenével egy jó ügyért

megjelenés:
2023-04-25 18:09:36

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 206

 

Rendhagyó szuperkoncertet láthatunk május 23-án az Akváriumban

A hazai könnyűzene sztárjai egy nagy közös showban lépnek fel, együtt a Superar esélyteremtő zenei program növendékeivel. A különleges esemény jótékony célokat szolgál.

A Superar nyári zenetáborának megvalósítását, ahol a program növendékei a Sziget nagyszínpados koncertjükre készülhetnek fel.

2019 augusztusában a Sziget Fesztivál addigi legkülönlegesebb nagyszínpados fellépőjét láthatta a tízezres közönség

A Superar Magyarország esélyteremtő zenei program kórusát, olyan gyerekekkel soraiban, akiknek a legkevesebb esélyük lett volna arra, hogy egy színpadon állhassanak a Sziget világsztárjaival.



A Superar növendékei most magyar sztárokkal zenélnek együtt egy különleges produkcióban. Május 23-án 18:00 órától a budapesti Akvárium Klubban 

az Ivan & The Parazol, a Lóci Játszik, Giorgio a Carson Comából, Pátkai Rozina, VENI és Hegedűs Józsi lép színpadra

egymásnak adva a mikrofont egy nagy közös show keretében. Az előadókhoz egy-egy közös szám erejéig a superaros gyerekek is csatlakoznak, énekkel, gitárral, ukulelével.

A rendhagyó koncert jótékony célokat szolgál

Augusztusban ismét a Sziget Nagyszínpadán lépnek fel a Superar növendékei, akik négynapos nyári zenetáborban készülnek fel a nagyszínpados koncertjükre.



A nyári tábor az év csúcspontja a Superar életében

Négy ország superaros gyerekei találkoznak itt, hogy együtt játsszanak, zenéljenek. Sok gyereknek ez az egyetlen lehetősége arra is, hogy nyári táborban vegyen részt. Az akváriumos koncert bevételei a tábor megvalósulását szolgálják.

A Superar Magyarország közös zenéléssel teremt lehetőséget hátrányos helyzetű gyerekek számára a tehetségük kibontakoztatására, közösségi élmények, zenei tudás megszerzésére. 

Az esélyteremtő, közösségi zenei program a világhírű venezuelai El Sistema módszer pedagógiai alapjain nyugszik. 

Ausztriából indult 2009-ben, magyarországi szervezete 2018-ban jött létre a Sziget támogatásával.

 

Jegylink itt.

Facebook esemény itt.


Fotók: Sziget hivatalos


 

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i