A Korda házaspár tech-guruként is remekel: Ezt kapd ki Klárikám!

megjelenés:
2023-04-28 11:05:46

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 286

Magyarország egyik legnépszerűbb párosa, Korda György és Balázs Klári lettek az arcai a MediaMarkt legújabb, mobiltelefonokra szabott szolgáltatását népszerűsítő kampányának. A kampányfilmben Gyuri bácsi egy MediaMarktos szaktanácsadó segítségével igyekszik telefonguru képességeivel lenyűgözni a titkos akcióról látszólag mit sem sejtő Klárikát.


Korda György dalszövegek itt.


Balázs Klári dalszövegek itt.


Április 26-án indul és három hónapig fut majd a kampány, melynek során országszerte a MediaMarkt áruházakban, valamint a műszaki áruházlánc online felületein találkozhatunk a hazai fiatalok és a slágerrajongók talán legkedveltebb előadóival, Korda Györggyel és Balázs Klárival. A MediaMarkt új, mobiltelefonokra szabott szolgáltatásait népszerűsíti az együttműködés, amelynek részeként a következő hónapokban az image film mellett egy online nyereményjáték keretében és a legkülönfélébb közösségi tartalmakban is összefuthatunk a szolgáltatását bemutató Korda György és Balázs Klári művészházaspárral.





A kampány alapvető célja, hogy szélesebb körben megismertesse és népszerűsítse a MediaMarkt új Let’s Go! Vodafone előfizetés elnevezésű mobiltelefonos szolgáltatását, ugyanakkor a márka generációkon átívelő láthatóságának növelése is szempont volt.  A Korda házaspár szinte minden réteget meg tud itthon szólítani, a velük való együttműködés pedig egy új, emlékezetes és szerethető momentum lehet a márka életében.


„Az első perctől kezdve szerettük az ötletet, hogy a Korda házaspárral dolgozzunk együtt” – mondja Karczub-Lehoczky Fanni, a MediaMarkt Magyarország marketing vezetője. „Azt gondoljuk, hogy kevés olyan ismert és elismert, általános népszerűségnek örvendő páros van ma Magyarországon, mint amilyenek ők. Ráadásul minden korosztálynak fűződik hozzájuk élménye, aminek a kommunikációs stratégiánkban fontos szerepe van, hiszen termékeinket és szolgáltatásainkat is mindenki számára kínáljuk. Az új Vodafone mobilszolgáltatásunk, valamint a kapcsolódó kényelmi és biztonsági szolgáltatásaink bemutatására minden szempontból egy szerencsés és nagyszerű választásnak gondoljuk a párosukat. Kedves, szórakoztató és pozitív személyiségükkel pedig könnyedén és szívesen azonosulunk.”


A kampánykoncepció abból a felhasználói élményből indult ki, hogy egy új okostelefont vásárolni nagyszerű érzés, viszont legelőször akkor élvezzük igazán, amikor már minden korábbi adatunk, képünk elérhető rajta, és kijelzővédővel, tokkal ellátva biztonságban használhatjuk. Ez egy komplex és időigényes, több részletből álló folyamat, főleg, ha nem vagyunk mobilguruk. Szerencsére a MediaMarkt áruházak Okospultjaiban az előfizetéstől az adatköltöztetésen keresztül a kijelzővédelemig mindent intéznek a szaktanácsadók, így nekünk nincs is más dolgunk, mint eldicsekedni a kiextrázott, új készülékünkkel.


A filmben Korda György és Balázs Klári a MediaMarktban nézelődnek, és amíg Klári a háztartási cikkeket nézegetni, gyanúsan Gyuri felé pillantgatva, addig Gyuri egy szaktanácsadóval mímel látszólag ártatlan beszélgetést. Valójában egy új telefont vásárol, amelyet a MediaMarktos kolléga villámgyorsan átköltöztet és kijelzővédővel ellátva, használatra kész állapotba helyez. Így Gyurinak nincs más dolga, mint eldicsekednie Klárinak az új okostelefonjával. 





Mivel a házaspár a való életben nagyon közvetlen, ezért már a tárgyalások során rengeteg személyes sztorit és vicces történetet megosztottak magukról, amik közül van is, ami gagként helyet kapott a filmben.


„Gyakran vásárolunk a MediaMarktban, hiszen rengeteg számunkra is hasznos dolgot tudunk megvenni. Az új szolgáltatást pedig különösen hasznosnak tartjuk, mert még a fiataloknak is tud újat mutatni, hát még az idősebbeknek” – mondja Balázs Klári az együttműködés kapcsán.

 

„Eddig Klárika értett igazán az okostelefonokhoz, de most már előttem sincs nagy titok. Szóval semmi sem lehetetlen a MediaMarktban” – teszi hozzá mosolyogva Korda György. „A kampány videóban nemcsak az tetszett, hogy szakértői segítséggel dolgozhattunk, hanem az is, hogy humoros vonulata is volt a forgatásnak. Mi nagyon élveztük és reméljük, hogy a közönségnek is tetszeni fog.”

 

A Korda házaspár a forgatást és az azt követő fotózást hihetetlen energiával és jókedvvel vitte végig. A stáb felé mutatott közvetlenségük és a rengeteg történet a régi időkről, megalapozta az egész közös munka hangulatát. 

A kampány közösségi média integrációjaként a kampány landing oldalán egy kvíz kitöltésével segíthetünk a Korda házaspárnak egy új telefon vásárlásban és a megfelelő szolgáltatások kiválasztásában. A kvízhez kapcsolódó social posztokon keresztül láthatjuk, milyen kihívásokkal szembesül a Korda házaspár egy új telefon beszerzésénél, majd annak is tanúi lehetünk, hogy ezeket milyen könnyen meg tudják oldani a MediaMarkt Okospultjában.





A MediaMarkt a Vodafone-nal együttműködve az első olyan kereskedő itthon, aki a teljes mobiltelefon-választékát operátori támogatással, előfizetéssel, egy komplex szolgáltatáscsomaggal kínálja áruházaiban (kivéve a Shop in Shop áruházakat). A vásárlók így az ország legszélesebb mobiltelefon-kínálatából válaszhatnak készüléket, 2 éves új Vodafone előfizetés esetén akár a megszokottnál nagyobb kedvezményekkel.


 

Fotók: Korda György és Balázs Klári hivatalos



Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i