Hajógyár x A38 x mïus x Attaray

megjelenés:
2023-05-01 10:18:48

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 221


Május 9-én a mïus X Attaray Visual szállít egy páratlan audio-vizuális élményt a Hajó fedélzetére, amit elektronikával, füsttel és különleges fényekkel fűszereznek meg.


Mi fog történni?


Álmos Gergely már több mint 10 éve pörgeti mïus névre keresztelt elektronikus projektjét. A Théque Records és a berlini Sonar Kollektiv művésze az építészet felől érkezett a zene világába, a váltás pedig olyan sikeresnek bizonyult, hogy a külföldi turnék mellett a formáció 2021-ben egy INES#talent jelölést is bezsebelt. 


A kifinomult elektro-akusztikus downtempo hangzásvilággal operáló zeneszerző dolgozott már együtt Jónás Verával, a lengyel Raf Skowrońskival, sőt az esemény házigazdájával, Hegyi Dórival is.


Ezen a kedden a jelenlévők az analóg elektronika mellett a mïus különleges látványvilágába is bepillantást nyerhetnek az Attaray Visualnak köszönhetően. Ugyanis Sztojánovits Andrea, a Magyar Képzőművészeti Egyetemen doktorált fényművész – aki egyben a projekt állandó VJ-je – ismét egyedülálló vizuállal teremti meg a kapcsolatot hang és fény között. 


De hogyan valósul meg mindez? Miként lehet az önkifejezés különböző műfajait egy kompozícióba illeszteni? Hegyi Dóri többek között erről is beszélget majd vendégeivel a május 9-i Zene x Látvány esten.


Álmos Gergely - elektronika, szintetizátorok

Sztojánovits Andrea - vizuál

Gulyás Kristóf - dobok

Hegyi Dóri - ének

Szilágyi Ákos - lámpa programozás


Gyere és légy részese egy exkluzív hang-tér-fény élménynek!



Műsorvezető: Hegyi Dóri (OHNODY)


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30


Jegyek itt.


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.


Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i