Hajógyár x A38 x Pajor Tamás dalszerzői est

megjelenés:
2023-05-01 10:40:57

napi megtekintések: 2

megtekintések száma: 304

Május 16-án a műfaji határokat nem ismerve, Pajor Tamás szövegvilágában kalandozunk egyet Kemény Zsófi vezetésével!


Hogyan pörgetjük fel az estét?


A saját magát dalszerzőként, prédikátorként, performerként és talpas gondolkodóként aposztrofáló Pajor Tamás már a 80-as években aktív résztvevője volt a hazai zenei életnek. Az 1980-ban alapított Neurotic együttessel – mely az egyik első budapesti punk formációk közé tartozott – megtestesített mindent, amiről a rock'n'roll szólt. A Rocktérítő című dokumentumfilmmel azonban pálfordulás következett be a művész életében: a lázadást felváltotta a hit. 


EXKLUZÍV PAJOR TAMÁS INTERJÚT OLVASHATSZ ITT.


A meglepő irány egy teljesen új zenekarban, az Ámenben bontakozott ki, melynek lemezein a funkytól a keresztény rockon át a hip-hopig sokféle zenei stílus szerepet kapott. De hogyan születtek a szállóigévé vált szövegek? Hogyan tudja egy előadó a zenét az előadóművészet és a költészet szolgálatába állítani? Kemény Zsófi többek között erről, az inspirációiról és a szerzeményeinek hatásáról beszélget majd a legendás zenész-szövegíróval, aki az est második felében néhány dalt is előad.
Találkozzunk május 16-án a Hajó fedélzetén!


Műsorvezető: Kemény Zsófi


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30Jegyek hamarosan!


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.


Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i