Hajógyár x A38 x Németh Juci - G. Szabó Hunor duó x Momentán Társulat

megjelenés:
2023-05-01 10:48:03

napi megtekintések: 1

megtekintések száma: 190


Májusban is megtöltjük zenével és improvizációval a Hajót, ugyanis Péterfy Bori Németh Jucival, a sokoldalú énekesnővel és párjával, zenésztársával, G.Szabó Hunorral beszélget, míg a Momentán Társulat művészei rögtönzött előadásukkal szórakoztatják majd a közönséget.


Mire is számíthatunk?


Németh Juci énekesnői karrierjét az Anima Sound Systemben kezdte, az évek alatt pedig olyan zenekarokkal is együttműködött, mint pl. a Kispál és a Borz. 2008-ban, egy londoni kitérő után Nemjuci néven saját együttest is alapított, mellyel 7 éven át nyomta a gitár- és dalközpontú rock'n rollt. 15 éve tagja a Budapest Bárnak is. Juci lendülete édesanyaként sem hagyott alább, kiállításokat nyit, projektjeivel az országot járja, párjával, G. Szabó Hunorral (The Qualitons, Borbély Mihály jazzprojektek, Kispál és Lovasi...) pedig a színpadon is tökéletes párost alkotva, együtt szólaltatják meg saját szerzeményeiket és régi kedvenceiket. Péterfy Borinak és a Momentán Társulatnak nem lesz tehát nehéz dolga érdekes pontokat találni a művészpár életében, akik az improvizáció után különleges hangulatú zenéikkel is elvarázsolják a jelenlévőket.


Gyere és ringatózz velünk május 23-án az A38 Hajón!


Műsorvezető: Péterfy Bori


Kapunyitás: 19:00


Program: 20:00 - 21:30


Jegyek itt.


Az ülőhelyek száma limitált, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik.


Az esemény a Petőfi 200 Emlékév keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.


Fotó: Hajógyár hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i