Curtis és Charlie rég várt együttműködése megérkezett és „marad végig”

megjelenés:
2023-05-09 11:20:00

napi megtekintések: 3

megtekintések száma: 378

„Hiába a korkülönbség, barátok lettünk”

 

Curtis csakúgy dúskál a jó hírekben: miután hatalmas tömeg előtt debütáltathatta a Curtis Live Band prémium élőzenekarát, és bejelentették, hogy ő lesz a tíz év után ismét műsorra került The Voice egyik mentora, végre megjelent minden idők egyik legígéretesebb, vérpezsdítő slágere elsőszámú példaképével, Horváth Charlie-val közösen! „Maradunk végig” dal- és klippremier.


CURTIS DALSZÖVEGEIT ITT TALÁLOD.


CHARLIE DALSZÖVEGEIT ITT TALÁLOD.

 

Sokaknak feledhetetlen, egyben megható pillanatokat okozott, amikor Curtis egyik legnagyobb ikonja, Charlie bőrébe bújva előadta a „Mindenki valakié” című rock ’n’ roll örökzöldet. Már akkor tudni lehetett, hogy ennek bizony lesz folytatása, amely most végre elérkezett.


 „Charlie egy gyerekkori, nagy kedvencem, mindig is álmom volt, hogy egyszer majd egy duettet készítsünk.

Meghatározó volt számomra, amikor a Majkával közös Fonogram-díj megnyerésekor személyesen a gálán gratulált nekem Charlie, lett egy kapocs köztünk, ami az évek elteltével egyre erősödött tovább. Csak tavaly fogalmazódott meg bennem először viszont az a gondolat, hogy zeneileg már érzem magam annyira kiforrottnak, hogy lépjek az álmaim felé és felkérjem őt egy közös dalra. Azért is értékes nekem ez az egész, mert hiába a korkülönbség, úgy érzem, barátok lettünk” – árulta el a The Voice 2023-as zsűritag, dalszerző-előadó, aki büszke arra, hogy elérkezett az az idő, hogy belőle is coach lehetett, úgy, ahogy számára Charlie volt mindig is.

 

Charlie ikonikus, füstös hangja és Curtis rapbetétje egy klasszikus nyári történetté elevenedik Vigh Arnold produceri munkája alatt és Jimy J. Hollywood gengszterfilmes, parádés videóklipjében.
 

 

Megkezdte az első koncertszerzont a Curtis Live Band

 

Curtis széles körben is bemutatta első, saját élő zenekarát, a Curtis Live Bandet XV. kerület által megrendezett kétnapos rendezvényen. A formációt összesen nyolc, a zenei szakmában elismert tag, egyben jóbarát alakítja, mind hangzásban mind vizuális-, színpadtechnikai értelemben a lehető legmagasabbra tette a lécet a csapat. Legközelebb május 20-án, Győrszentivánon láthatjuk a bandát, illetve számos tovább helyszínen a közelgő nyár folyamán.

Fotók: Curtis és Charlie hivatalos

Tudod mi az a MOODLYRIX

Egy olyan hangulatkártya, melynek segítségével pillanatnyi érzelmeidet tudod kifejezni. Keresd a fejlécben a kis hangulat ikonokat.

i